Ζίβκοβιτς : «Ποδόσφαιρο, το ομορφότερο πράγμα στον κόσμο μετά τις γυναίκες»

Ζίβκοβιτς : «Ποδόσφαιρο, το ομορφότερο πράγμα στον κόσμο μετά τις γυναίκες»

Ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς έκανε ένα ιδιαίτερο σχόλιο περίπου τρεις ημέρες μετά την ισοπαλία της Ξάνθης με τον Ολυμπιακό, εμπλέκοντας ποδόσφαιρο και... γυναίκες!

Η Ξάνθη ήρθε ισόπαλη στην έδρα της με τον Ολυμπιακό (1-1) το απόγευμα του Σαββάτου (08/12), στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League. Με αιτία το γεγονός ότι η ομάδα του έφυγε με τον ένα βαθμό παρότι προηγήθηκε στο σκορ, ο τερματοφύλακας των Ακριτών, Ζίβκο Ζίβκοβιτς, πόσταρε μία φωτογραφία που απεικονίζονται ο ίδιος με τον Χρήστο Λισγάρα απογοητευμένοι και τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να συγκεντρωθεί στο επόμενο ματς, κάνοντας συσχετισμό μεταξύ ποδοσφαίρου και… γυναικών, και αναδεικνύοντας νικητή της «κόντρας» τις δεύτερες!

«Παιδιά, αξίζαμε να νικήσουμε στο προηγούμενο παιχνίδι. Δεν το κάναμε. Πρέπει να ξεχάσουμε το ματς και να συγκεντρωθούμε στο επόμενο. Γιατί, αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Μετά τις γυναίκες, το πιο όμορφο πράγμα στον κόσμο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 29χρονος Σέρβος τερματοφύλακας της Ξάνθης.

Η χαρακτηριστικά ανάρτηση:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Guys we deserve to win last match….we don t do this…we must forgot that game and be focus or next…because this is football….after women the most beautiful think in the world…

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zivko Zivkovic (@zivkovic_20) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ