«Η Χέρακλες είπε όχι στην πρόταση της ΑΕΚ για Πέτερσον»

«Η Χέρακλες είπε όχι στην πρόταση της ΑΕΚ για Πέτερσον»

Η σουηδική εφημερίδα «Aftonbladet» αναφέρει στο σημερινό της φύλλο πως η ολλανδική ομάδα απάντησε αρνητικά στην πρόταση της Ένωσης για τον 24χρονο εξτρέμ

Ο Κρίστοφερ Πέτερσον είναι από τις πρώτες μεταγραφικές  επιλογές της ΑΕΚ για την θέση του εξτρέμ ωστόσο φαίνεται πως η περίπτωση του Σουηδού ακραίου επιθετικού παρουσιάζει δυσκολίες για τους κιτρινόμαυρους. Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα της εφημερίδας «Aftonbladet» η Χέρακλες στην οποία ανήκει ο παίκτης, απάντησε αρνητικά σε πρόταση των κιτρινόμαυρων για την απόκτηση του 24χρονου άσου.

Η σουηδική εφημερίδα υποστηρίζει ότι η ΑΕΚ πρόσφερε ένα ποσό κοντά στα δύο εκατ. ευρώ για ν’ αποκτήσει τον Πέτερσον, αλλά η ολλανδική ομάδα έδωσε αρνητική απάντηση στους κιτρινόμαυρους. Αυτό μάλιστα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι η Χέρακλες ζήτησε τα διπλάσια από την Ένωση για να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή.

Θυμίζουμε ότι ο 24χρονος εξτρέμ έχει συμβόλαιο με την ολλανδική ομάδα μέχρι το καλοκαίρι, αλλά η ομάδα του Πέτερσον διατηρεί το δικαίωμα μονοετούς επέκτασης της συνεργασίας τους. Τα σουηδικά μέσα ενημέρωσης πάντως αναφέρουν ότι η ΑΕΚ δεν θα εγκαταλείψει την προσπάθεια για απόκτηση του παίκτη.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ