ΠΑΟΚ: Τα λένε το… καλοκαίρι με Κουλούρη!

ΠΑΟΚ: Τα λένε το… καλοκαίρι με Κουλούρη!

Το ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού για τον Ευθύμη Κουλούρη, είναι τιμητικό για τον παίκτη και τον ΠΑΟΚ, όμως βάζει δύσκολα στους Ασπρόμαυρους καθώς θα πρέπει να αποφασίσουν αν θα τον καλέσουν να επιστρέψει στην Τούμπα ή να τον πουλήσουν.

Η εντυπωσιακή πορεία του Ευθύμη Κουλούρη με τη φανέλα του Ατρομήτου έχει ως αποτέλεσμα να συγκεντρώσει τα βλέμματα αρκετών ομάδων του εξωτερικού. Σκάουτερ έχουν επισκεφθεί το γήπεδο του Περιστερίου για να δουν από κοντά τα κατορθώματα του πρώτου σκόρερ του Ελληνικού πρωταθλήματος. Από to10.gr σας είχαμε ενημερώσει για το ενδιαφέρον που έχουν δείξει ομάδες από Πορτογαλία, Αγγλία και Γερμανία. Ίσως κάποιες απ’ αυτές να επιστρέψουν το Γενάρη καταθέτοντας προτάσεις για την απόκτηση του ή ακόμα και για τον δανεισμό του.

Το θέμα Κουλούρη έχει συζητηθεί στον ΠΑΟΚ αναλύοντας όλα τα δεδομένα που υπάρχουν τώρα. Αυτό που αποφασίσθηκε σε πρώτη φάση είναι πως ο διεθνής επιθετικός δεν πωλείται ακόμα κι αν έρθει τις επόμενες ημέρες κάποια δελεαστική πρόταση από το εξωτερικό. Ο ποδοσφαιριστής θα παραμείνει στον Ατρόμητο μέχρι το καλοκαίρι και στη συνέχεια θα ανηφορίσει στην Τούμπα. Με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων η διοίκηση του ΠΑΟΚ και η πλευρά του ποδοσφαιριστή θα συζητήσουν για την επόμενη μέρα του Ευθύμη Κουλούρη.

Η παραμονή του Κουλούρη στην Τούμπα θα εξαρτηθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό και με το ενδεχόμενο αποχώρησης από τον ΠΑΟΚ κάποιου ποδοσφαιριστή  από την επιθετική γραμμή. Αν Κουλούρης επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελε να είναι στη σκιά του Πρίγιοβιτς. Πάμε τώρα στο ενδεχόμενο να έρθουν προτάσεις από το εξωτερικό για την απόκτηση του. Οι Ασπρόμαυροι θα συζητήσουν το θέμα με τον ποδοσφαιριστή κι αν αυτός θελήσει να φύγει από τον ΠΑΟΚ τότε θα τον βοηθήσουν να κάνει το μεγάλο ευρωπαϊκό άλμα στη καριέρα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ