Ακπόμ: «Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ φιλόδοξη ομάδα»

Ακπόμ: «Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ φιλόδοξη ομάδα»

Ο Τζούμπα Ακπομ με δηλώσεις του αναφέρθηκε στην απόφαση που πήρε το καλοκαίρι να πει το «ναι» στο πρότζεκτ του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και την πορεία στην Ευρώπη.

Ο Άγγλος επιθετικός του Δικεφάλου με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα goal.com, μίλησε για την παρουσία του στην ομάδα και τους δικούς στόχους με την φανέλα του ΠΑΟΚ.

«Μέχρι τώρα το διασκεδάζω. Είναι συναρπαστικά στον ΠΑΟΚ, επειδή τα πηγαίνουμε πολύ καλά στο πρωτάθλημα και όλα στο κλαμπ είναι πολύ θετικά.

Έπαιξαν πολλά πράγματα ρόλο για να έρθω στην ομάδα. Ήξερα ότι η ομάδα έπρεπε να κερδίσει και πέρσι το πρωτάθλημα, αλλά υπήρχαν βαθμοί που αφαιρέθηκαν και έτσι αυτή τη χρονιά, υπάρχουν πολύ μεγάλες φιλοδοξίες. Μίλησα με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, μου ανέλυσαν τις φιλοδοξίες τους. Έφεραν καινούργιους παίκτες και θέλω να παλέψουμε για το πρωτάθλημα.

Το καλοκαίρι μου είχαν πει ότι στόχο ήταν η παρουσία, είτε στο Champions League, είτε στο Europa League, επομένως ήταν πολύ μεγάλο κίνητρο για να έρθω στον ΠΑΟΚ.

Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος στον ΠΑΟΚ, είμαστε στην κορυφή της βαθμολογίας, συμμετέχουμε στο Europa League και είναι μια καλή εμπειρία για εμένα. Βάζω το κεφάλι κάτω και συνεχίζω να δουλεύω σκληρά.

Στόχος μου είναι να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ να κερδίσει το πρωτάθλημα, επειδή μπορούμε να γράψουμε τα ονόματά μας στο βιβλίο ιστορίας, καθώς έχει να κερδίσει πολλά χρόνια το πρωτάθλημα. Πέρα από αυτό μπορούμε να προκριθούμε στο Europa League και να σηκώσουμε το Κύπελλο.

Είναι μια πολύ φιλόδοξη ομάδα και ελπίζω να την βοηθήσω με γκολ και ασίστ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ