Μπήκε ο Μαυρομάτης, αλλά δεν είναι σίγουρος για ενδεκάδα

Μπήκε ο Μαυρομάτης, αλλά δεν είναι σίγουρος για ενδεκάδα

Ο νεαρός στόπερ προπονήθηκε με την ομάδα, αλλά Πούγγουρας και Οικονόμου διεκδικούν την θέση.

Ο Φάνης Μαυρομάτης, όπως αναμενόταν, πήρε μέρος στην προπόνηση της Πέμπτης και θα είναι στη διάθεση του Δώνη για τον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Ο νεαρός στόπερ, όμως, δεν είναι σίγουρος για την ενδεκάδα. Εχασε δύο προπονήσεις, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι το τελευταίο διάστημα δεν δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Γιώργος Δώνης, βέβαια, έχει δείξει ότι δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στα νέα παιδιά. Όπως και να έχει μπορεί ο Μαυρομμάτης να είναι φαβορί για μία θέση δίπλα στον Κολοβέτσιο, αλλά όχι και βέβαιος.

Ο Γιόχανσον, ο οποίος προπονήθηκε και σήμερα κανονικά θα ξεκινήσει στο δεξί άκρο είτε ο Παναθηναϊκός παίξει με τετράδα στην άμυνα είτε με τριάδα. Στην πρώτη περίπτωση, δίπλα στον Κολοβέτσιο εκτός του Μαυρομάτη θέση διεκδικεί τόσο ο Πούγγουρας, όσο και ο αριστεροπόδαρος Οικονόμου. Στην τριάδα επικρατέστεροι είναι οι Κολοβέτσιος, Πούγγουρας, Μαυρομάτης.
Ο Δώνης, πάντως, δεν έχει αποφασίσει. Δούλεψε στην τακτική χθες, αλλά δεν είχε τον Κουρμπέλη, ο οποίος λόγω κούρασης και του γνωστού προβλήματος στους προσαγωγούς, ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης. Θεραπεία, γυμναστήριο και τρέξιμο περιλάμβανε το πρόγραμμα για τους Κουλιμπαλί, Σέχου, Μουνιέ, ενώ θεραπεία έκανε ο Κότσαρης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ