ΣΟΚ στο «Κ. Βικελίδης»: Τραυματίστηκε σοβαρά ο Καμαρά (vid)

ΣΟΚ στο «Κ. Βικελίδης»: Τραυματίστηκε σοβαρά ο Καμαρά (vid)

Ο επιθετικός του Παναιτωλικού στο 9’ σε μία διεκδίκηση της μπάλας με τον Δεληζήση τραυματίστηκε σοβαρά και σύμφωνα με πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών του Παναιτωλικού του έχει βγει η επιγονατίδα!

Ο Αρης υποδέχεται τον Παναιτωλικό στο «Κ. Βικελίδης» με τον αγώνα να επισκιάζεται από τον σοβαρό τραυματισμό του Καμαρά στο 9ο λεπτό! Ο επιθετικός των φιλοξενούμενων σε μία διεκδίκηση της μπάλας με τον Δεληζήση έπεσε άτσαλα στο έδαφος και τραυματίστηκε σοβαρά, με το ιατρικό τιμ του Παναιτωλικού να τρέχει αμέσως από πάνω του.

Οι άνθρωποι της ομάδας του Αγρινίου του πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες και μάλιστα καλέστηκε και ασθενοφόρο, προκειμένου να τον μεταφέρει στο πλησιέστερο νοσοκομείο. Οι πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών του Παναιτωλικού αναφέρουν ότι έχει βγει η επιγονατίδα του Καμαρά, ο οποίος τις επόμενες ώρες θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να φανεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Ο σοκαριστικός τραυματισμός του Καμαρά ανάγκασε τον Τραϊανό Δέλλα να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του, βάζοντας στη θέση του 25χρονου στράικερ τον Μανά.

Δείτε τον τραυματισμό του Καμαρά:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ