Χωρίς Ποντένσε και τραυματίες ο Ολυμπιακός με Λαμία

Χωρίς Ποντένσε και τραυματίες ο Ολυμπιακός με Λαμία

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τη Λαμία. Εκτός ο τιμωρημένος ποντένσε και οι τραυματίες Χασάν, Ναουέλ και Χριστοδουλόπουλος.

Το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη στην ομιλία, μετά την πρόκριση επί της Μίλαν, ήταν σαφές: «Ολα για το πρωτάθλημα, μόνο νίκες ως το τέλος». Και ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να ακολουθήσει την εντολή του διοικητικού ηγέτη του. Χωρίς παρεκκλίσεις. Ξεκινώντας από την κυριακάτικη αναμέτρηση με τη Λαμία. Ενα παιχνίδι δύσκολο, κυρίως λόγω της χρονικής συγκυρίας που έρχεται, μετά την υπερπροσπάθεια κόντρα στους Ροσονέρι.

Οι Ερυθρόλευκοι, λοιπόν, πηγαίνουν στο παιχνίδι με την ομάδα του Μάκη Χάβου χωρίς ουσιαστικά να έχουν κάνει ούτε μία κανονική προπόνηση. Καθώς, την Παρασκευή όσοι αγωνίστηκαν με τη Μίλαν, έκαναν αποθεραπεία, ενώ και σήμερα δεν έκαναν ολόκληρο το πρόγραμμα, λόγω της μεγάλης κούρασης από την υπερπροσπάθεια.

Μετά την απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου, ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή του Ολυμπιακού, ενόψει της αναμέτρησης με τη Λαμία, στην οποία δεν υπάρχουν τα ονόματα του τιμωρημένου Ντάνιελ Ποντένσε, αλλά και των τραυματιών Αχμέντ Χασάν, Ματίας Ναουέλ και Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού:

https://twitter.com/olympiacos_org/status/1074004217029947393

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ