Η κριτική των παικτών του Αρη

Η κριτική των παικτών του Αρη

Ο Αρης παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων στον αγώνα με τον Παναιτωλικό και γνώρισε την ήττα από την ομάδα του Αγρινίου με 2-1.

Ο Άρης πλήρωσε τα τραγικά ατομικά λάθη των παικτών του και γνώρισε μια οδυνηρή ήττα με 2-1 από τον Παναιτωλικό  στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Χουλιάν Κουέστα: Εκτέθηκε από το τραγικό λάθος του Δεληζήση και έκανε πέναλτι στο 28ο λεπτό. Η αποβολή του, πάντως, στη ίδια φάση  ήταν αυστηρή και ο διαιτητής Ευαγγέλου θα μπορούσε  να  δείξει κίτρινη κάρτα, καθώς στη φάση εκτός από τον Ισπανό τερματοφύλακα συμμετείχε και ο Σιώπης.

Δημήτρης Κωνσταντινίδης: Δεν κατάφερε να βοηθήσει στην επιθετική ανάπτυξη του παιχνιδιού της ομάδας του , ενώ αντιμετώπισε προβλήματα και στα ανασταλτικά του καθήκοντα.

Γιώργος  Δεληζήσης: Το τραγικό του λάθος άλλαξε την ροή του αγώνα και οδήγησε στην αποβολή του Κουέστα. Μπορεί ο Παναιτωλικός να μην έβαλε το πέναλτι, όμως, ο Άρης έμεινε με δέκα παίκτες.

Φραν Βέλεθ: Ο Ισπανός αμυντικός είχε  διάθεση και πάθος. Χωρίς να φτάσει σε υψηλά επίπεδα απόδοσης , ήταν, πάντως, από τους κορυφαίους της ομάδας του.

Γιώργος Βαλεριάνος: Προσπάθησε ανασταλτικά, είχε διάθεση, όμως, δεν κατάφερε σε καμία περίπτωση να βοηθήσει και στην επιθετική ανάπτυξη του παιχνιδιού της ομάδας του από τα αριστερά.

Μανώλης Σιώπης: Έδειξε να μένει από δυνάμεις στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης , ενώ έκανε λάθος στο δεύτερο γκολ του Παναιτωλικού , με αποτέλεσμα να μπερδέψει τον Αναγνωστόπουλο.

Χαβιέ Ματίγια: Λίγα πράγματα και από τον Ισπανό μέσο, που αν εξαιρέσει κανείς  δυο- τρεις μεταβιβάσεις του, δεν κατάφερε να δικαιολογήσει την συμμετοχή του στο βασικό σχήμα.

Μπρούνο Γκάμα: Από τους λίγους παίκτες του Άρη που προσπάθησε και έδειξε να μάχεται μέχρι το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης, χωρίς, πάντως και αυτός να φτάσει σε υψηλά επίπεδα απόδοσης.

Ματέο Γκαρσία: Για ακόμα ένα παιχνίδι σε ρηχά νερά η απόδοση του Αργεντινού μεσοεπιθετικού. Μοναδική εξαίρεση, η τεράστια ευκαιρία που έχασε για να  σκοράρει στο 40΄, με τον Κυριακίδη να αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Νικολά Ντιγκινί: Έδωσε πολλές μάχες με τους αντίπαλους αμυντικούς, ενώ ήταν ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος του Άρη.

Χαμζά Γιουνές:  Αγωνίστηκε ελάχιστα, καθώς θυσιάστηκε για να μπεις τον αγωνιστικό χώρο ο Αναγνωστόπουλος μετά την αποβολή του Κουέστα. Πρόλαβε, πάντως, να «σημαδέψει» για ακόμα μια φορά δοκάρι.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος: Τα πήγαινε εξαιρετικά μέχρι την φάση του δεύτερου γκολ του Παναιτωλικού και την λάθος αντίδραση του.

Άλεξ Μενέντεθ: Μοναδική θετική του ενέργεια η σέντρα που έβγαλε στο γκολ του Ντιγκινί

Θωμάς Ναζλίδης: Δεν κατάφερε να βοηθήσει το χρονικό διάστημα που αγωνίστηκε

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ