Δέλλας: «Η νίκη αφιερωμένη στον Καμαρά»

Δέλλας: «Η νίκη αφιερωμένη στον Καμαρά»

Στον άτυχο παίκτη του, που τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια του ματς με τον Άρη, αφιέρωσε τη νίκη στο Κλεάνθης Βικελίδης ο προπονητής του Παναιτωλικού.

Ο Τραϊανός Δέλλας χαρακτήρισε σημαντική τη νίκη του Παναιτωλικού επί του Άρη, η οποία ωστόσο τόνισε ότι δεν αλλάζει τον στόχο της ομάδας του που είναι η παραμονή, ενώ αφιέρωσε το θετικό αποτέλεσμα στον Αλχασάν Καμαρά, που τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο στο 9’ και αποχώρησε από την αναμέτρηση

«Ήρθαμε να πάρουμε κάτι απέναντι σε έναν αντίπαλο πιεσμένο αρκετά γιατί είναι μεγάλη ομάδα και είναι λογικό. Το πρώτο 10λεπτο μέχρι να βρούμε τα πατήματά μας δώσαμε δυνατότητα να μπει καλύτερα ο αντίπαλος. Θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί πριν τη στιγμή που άλλαξε τις ισορροπίες. Μετά το πέναλτι και την αποβολή μέχρι να βρούμε ρυθμό ήρθε το ημίχρονο. Είπα στα παιδιά να έχουν υπομονή και να αναγκάσουμε τον Άρη να τρέξει, να τον κουράσουμε σωματικά και ψυχολογικά. Αφού βάλαμε γκολ λειτούργησε το ένστικτο επιβίωσης και δώσαμε δυνατότητα στον Άρη να βάλει γκολ με 10 παίκτες. Το παιχνίδι τελείωσε για τον Άρη και για μας με το δεύτερό μας γκολ. Μετά το 10’ είχαμε καλή παρουσία και οι τρεις βαθμοί είναι σημαντικοί, απέναντι σε μια πολύ καλή και ποιοτική ομάδα στην έδρα της και ιστορική νίκη, την πρώτη για τον Παναιτωλικό εδώ. Έχουμε ένα ακόμη παιχνίδι για να κλείσει ο πρώτος γύρος. Ο πρώτος μας στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Μετριάζει τη χαρά μας ο τραυματισμός του Καμαρά. Έχει έναν σοβαρό και πολύπλοκο τραυματισμό. Περαστικά και να του αφιερώσουμε τη νίκη, είναι σημαντικός παίκτης, θα μας λείψει γιατί περιορίζονται οι επιλογές μας.

Θέλω να μιλήσω για τον Άρη. Έχω μεγαλώσει εδώ. Ο κόσμος πρέπει να κάνει υπομονή γιατί η ομάδα έχει φτιαχτεί τώρα. Να τη στηρίξει όπως έκανε τα προηγούμενα χρόνια και θα βρει τον δρόμο της».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ