«Υπάρχουν δύο άλλες προκλήσεις για τον ΠΑΟΚ: Το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο»

«Υπάρχουν δύο άλλες προκλήσεις για τον ΠΑΟΚ: Το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο»

Ο Σάκης Τσιώλης κατέθεσε την άποψή του για τον αποκλεισμό του Δικέφαλου από την Ευρώπη.

O Σάκης Τσιώλης μίλησε στον «FAIR PLAY FM 96,1» για τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη, αλλά και για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο έμπειρος προπονητής αρχικά αναφέρθηκε στην ήττα του Δικέφαλου από την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ με 3-1 μέσα στην Τούμπα και είπε: «Ο ΠΑΟΚ έτσι και αλλιώς θα έμενε εκτός συνέχειας γιατί η Βίντι έφερε ισοπαλία στην Βουδαπέστη με την Τσέλσι, αλλά αυτό που προβλημάτισε ήταν η εικόνα του και στεναχώρησε τον περισσότερο κόσμο. Στο δεύτερο ημίχρονο και ο αντίπαλος προσπάθησε να κοντρολάρει τον αγώνα, σίγουρα έπαιξαν ρόλο οι αλλαγές στο να κρατήσουν την ομάδα λίγο πιο δυνατή και στον κίνδυνο η ομάδα να πάει για διασυρμό, με το γκολ που έβαλε νομίζω πως μετρίασε την απογοήτευση».

Για τον Ουάρντα: «Είναι ένας πολύ ποιοτικός και σημαντικός παίκτης. Στα ευρωπαϊκά παιχνίδια και με την νοοτροπία που έχει η ομάδα του ΠΑΟΚ σε αυτά, θα έπρεπε να υπάρχει μια αναπροσαρμογή. Στο ελληνικό πρωτάθλημα και ο Μάτος και ο Βιεϊρίνια θα έπαιζαν και εξτρέμ, δεν έχουν θέμα. Οι αντίπαλοι προσαρμόζονται επάνω σε αυτούς τους παίκτες που είναι το όπλο του ΠΑΟΚ. Στην Ευρώπη όμως είναι πολύ δύσκολο να έχεις τόσο επιθετικά μπακ, γιατί η συμπεριφορά τους αμυντικά δεν είναι τόσο καλή όσο των καθαρόαιμων αμυντικών μπακ. Ενδεχομένως με έναν τρίτο χαφ ή τρίτο στόπερ θα μπορούσε να περιοριστεί η αδυναμία. Πιστεύω ότι αυτή η ιστορία με τα τόσο επιθετικά μπακ δημιουργεί πρόβλημα στην ανασταλτική λειτουργία και θυμάμαι το παιχνίδι με την Μπενφίκα».

Για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό: «Ο ΠΑΟΚ είχε την δυνατότητα με την διαφορά που ανέπτυξε στην Ελλάδα να ασχοληθεί περισσότερο με την Ευρώπη, αλλά αποκλείστηκε. Από και πέρα η ζωή συνεχίζεται, έχει δύο μεγάλες προκλήσεις μπροστά του όπως είναι το πρωτάθλημα και το κύπελλο, εκεί πρέπει τώρα να συγκεντρωθεί για να αρχίσει ο κόσμος να προσεγγίζει την ομάδα ξανά».

Για το πρωτάθλημα: «Ο ΠΑΟΚ έχει σαφώς το μεγάλο πλεονέκτημα και την βαθμολογική διαφορά, έχει επίσης τον κυρίως αντίπαλο του στην Τούμπα στον δεύτερο γύρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ