Τριανταφυλλόπουλος: «Η αλλαγή προπονητή ήταν ένα ηλεκτροσόκ»

Τριανταφυλλόπουλος: «Η αλλαγή προπονητή ήταν ένα ηλεκτροσόκ»

Ο έμπειρος σέντερ μπακ μίλησε για τη νίκη του Αστέρα επί του ΟΦΗ, τις αλλαγές που έφερε η έλευση του Παράσχου και έθεσε ως στόχο την έξοδο στην Ευρώπη.

Ο Αστέρας Τρίπολης βρίσκεται σε εκπληκτική κατάσταση και το απέδειξε περίτρανα και στον αγώνα με τον ΟΦΗ, για την 14η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Οι Αρκάδες επικράτησαν με ανατροπή 2-1 και πέτυχαν την 4η σερί νίκη του στο πρωτάθλημα.

Ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος μίλησε για τη χθεσινή νίκη επί των Κρητικών και τόνισε ότι η αλλαγή προπονητή λειτούργησε σαν ηλεκτροσόκ για τους παίκτες του Αστέρα. Παράλληλα, έθεσε ως στόχο της ομάδας την έξοδο στην Ευρώπη και έδωσε το σύνθημα της νίκης ενόψει του παιχνιδιού με τον Πανιώνιο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη χθεσινή νίκη επί του ΟΦΗ: «Χρειαζόμαστε τέτοιες νίκες για την ψυχολογία μας. Πιστεύω πως αξίζαμε 100% αυτή τη νίκη. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο με την εικόνα που είχαμε περιμέναμε πως τα γκολ θα έρθουν και τελικά ήρθαν».

Για το τι έχει αλλάξει με την έλευση του Παράσχου: «Δεν νομίζω πως παίζαμε κακό ποδόσφαιρο πριν αναλάβει ο κύριος Παράσχος, αλλά η ψυχολογία μας είχε πέσει μετά τα αρνητικά αποτελέσματα. Μετά από ένα σημείο φοβόμασταν κι εμείς ότι κάτι μπορεί να στραβώσει. Η αλλαγή προπονητή ήταν ένα ηλεκτροσόκ και λειτούργησε. Ευτυχώς άρχισαν να έρχονται τα αποτελέσματα και πλέον είμαστε αισιόδοξοι. Όταν συνεχίσεις να παλεύεις και να δουλεύεις με σωστό τρόπο, αργά ή γρήγορα θα ανταμειφθείς».

Για τους στόχους Αστέρα: «Μετά από αυτά τα αποτελέσματα έχουμε αρχίσει να κοιτάμε πιο ψηλά, εκεί που ήμασταν και πέρσι. Είναι ωραίο να το λέμε, αλλά δεν είναι εύκολο για μια ομάδα της επαρχίας να πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο. Θέλει πολλή προσπάθεια από όλους τους παίκτες. Ευχόμαστε να τα καταφέρουμε και φέτος».

Για το επόμενο ματς με τον Πανιώνιο: «Το ματς με τον Πανιώνιο είναι ιδιαίτερης σημασίας. Είμαστε ισόβαθμοι, ο αντίπαλος έρχεται από κάποια αρνητικά αποτελέσματα και θέλει πολύ τη νίκη, όπως όμως κι εμείς. Θέλουμε να κλείσουμε με θετικό αποτέλεσμα τον πρώτο γύρο, γιατί έχουμε δύσκολο ξεκίνημα στον δεύτερο γύρο».

Για τις προσωπικές του βλέψεις: «Οι φιλοδοξίες ενός παίκτη δεν πρέπει να σταματούν ποτέ. Όσο είμαι στον Αστέρα θέλω να βοηθώ την ομάδα. Κάθε ποδοσφαιριστής κοιτάζει πάντα το κάτι παραπάνω, είτε αυτό λέγεται εξωτερικό, είτε επιστροφή σε μια μεγάλη ομάδα. Αυτός ο στόχος όμως είναι δευτερεύων. Προέχει να βγούμε και πάλι στην Ευρώπη».

Για το συμβόλαιό του: «Έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις, αλλά δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο. Ό,τι είναι αν γίνει θα πρέπει να γίνει πρώτα από την πλευρά της διοίκησης κι όχι από μένα».

Για τη συνεργασία του με τον Πασαλίδη στο κέντρο άμυνας του Αστέρα: «Έχουμε πολύ καλή συνεργασία με τον Τριαντάφυλλο. Έχει κάνει πολύ καλές εμφανίσεις και το μέλλον του είναι λαμπρό. Όλη η τετράδα πίσω, και ο Κυριακόπουλος και ο Κότσιρας δηλαδή, είμαστε όλοι σε πολύ καλή ηλικία».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ