Η 11άδα του Ολυμπιακού με τη Λαμία: Με Φορτούνη σέντερ φορ, Μπουχαλάκη, Νάτχο και Μιράντα

Η 11άδα του Ολυμπιακού με τη Λαμία: Με Φορτούνη σέντερ φορ, Μπουχαλάκη, Νάτχο και Μιράντα

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την 11άδα της αναμέτρησης με τη Λαμία, επιλέγοντας ξανά τον Φορτούνη σε θέση σέντερ φορ και τους Γκερέρο, Φετφατζίδη στα άκρα. Η επιστροφή Νάτχο, Μπουχαλάκη, Μιράντα και η ξεκούραση του Βούκοβιτς.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε ευφορία. Η πρόκριση επί της Μίλαν δεν μπορεί να ξεχαστεί εύκολα, αλλά από την άλλη είναι και ένα αποτέλεσμα που δίνει ώθηση και… φτερά στα πόδια των ποδοσφαιριστών του Πέδρο Μαρτίνς, ώστε να προσπαθήσουν ακόμη πιο σκληρά για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αρχής γενομένης, βεβαίως, από τη νίκη επί της Λαμίας, που έχει ξεκάθαρο στόχο να κόψει βαθμό στους Ερυθρόλευκους.

Ο Μαρτίνς και οι παίκτες του, ωστόσο, δεν έχουν καμία διάθεση για νέα δώρα. Με τον Πορτογάλο τεχνικό να ανακοινώνει πριν από λίγο την 11άδα της αναμέτρησης με την ομάδα του Μάκη Χάβου, δείχνοντας ότι η αναμέτρηση με τη Μίλαν του έδειξε τον… δρόμο. Και διατηρώντας τα βασικά στοιχεία της επιθετικής τακτικής, αλλά και τα πρόσωπα που την αποτύπωσαν στον αγωνιστικό χώρο.

Συγκεκριμένα, ο 48χρονος τεχνικός επέλεξε για το αρχικό σχήμα τους 3/4 της άμυνας, δίνοντας ανάσες στον Βούκοβιτς και επαναφέροντας στο προσκήνιο τον Μιράντα. Στη μεσαία γραμμή, τη θέση του Καμαρά δίπλα στον Γκιγιέρμε θα πάρει ο Μπουχαλάκης, ενώ μπροστά τους, σε ρόλο επιτελικού μέσου θα αγωνιστεί ο Νάτχο. Για την επίθεση ο Μαρτίνς επέλεξε τους Φετφατζίδη, Γκερέρο και Φορτούνη, με τον αρχηγό του Ολυμπιακού να ξεκινάει και πάλι σε θέση σέντερ φορ.

Αναλυτικά η 11άδα του Ολυμπιακού κόντρα στη Λαμία αποτελείται από τους εξής παίκτες: Σα, Ελαμπντελαουί, Μιράντα, Σισέ, Κούτρης, Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε, Νάτχο, Φετφατζίδης, Γκερέρο, Φορτούνης!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ