Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ

Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ

Διαβάστε την κριτική των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ για το παιχνίδι στο AEL FC Arena.

Η ΑΕΚ έμεινε στο 0-0 με την Λάρισα στο AEL FC Arena, για την 14η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Διαβάστε στο 10.gr την κριτική των ποδοσφαιριστών της Ενωσης.

Βασίλης Μπάρκας: Στη φάση του δοκαριού στο πρώτο ημίχρονο ήταν τυχερός. Στην φάση του 93’ ήταν πάλι τυχερός γιατί την γκάφα του έσωσε ο Οικονόμου στη γραμμή. Μαζί με την ΑΕΚ σε κακό… φεγγάρι. Δεν χρειάστηκε να επέμβει σε άλλες φάσεις στο ματς.

Μιχάλης Μπακάκης: Επιθετικά είχε χώρους και ανέβηκε αρκετές φορές γιατί του επέτρεψε η λειτουργία της Λάρισας. Πίσω τα κενά ευτυχώς δεν τα πλήρωσε η ΑΕΚ (ειδικά με τον Μπαργκάν), αλλά στο β’ ημίχρονο έβγαλε κούραση και στο 68’ αντικαταστάθηκε για να μπει ο Γκάλο.

Νίκλας Χουλτ: Δεν κατάφερε να ξεχωρίσει με τον τρόπο παιχνιδιού του, διότι δεν τον βοήθησε και το γήπεδο να το κάνει. Πίσω είχε αρκετά θέματα.

Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι: Προσπάθησε να έχει ψυχραιμία και καθαρό μυαλό στις πολλές δύσκολες φάσεις ελέω αγωνιστικού χώρου. Τελικά το κατάφερε.

Μάριος Οικονόμου: Αποτελεσματικός όποτε χρειάστηκε στα μαρκαρίσματα του. Στο πρώτο ημίχρονο μάλιστα σε ένα ανέβασμα του για στημένο έκανε ψαλιδάκι που δεν… έπιασε, ενώ στο 93’ στην φάση του ματς έμεινε πάνω στην γραμμή ψύχραιμος και έσωσε την ΑΕΚ από την ήττα μετά το λάθος του Μπάρκα.

Κώστας Γαλανόπουλος: Ανασταλτικά προσπάθησε να δώσει πολλά. Και όποτε μπορούσε το έκανε καθώς με τα τρεξίματα του επιχείρησε να καλύψει τους πολλούς κενούς χώρους. Από εκεί και πέρα έδωσε… λίγα πράγματα.

Ερικ Μοράν: Εξαφανισμένος. Δεν υπήρχε πουθενά στο ματς, ούτε ανασταλτικά, ούτε οργανωτικά.

Λούκας Μπογέ: Είχε τις περισσότερες προσπάθειες από τους παίκτες της ΑΕΚ, αλλά δίχως ουσία και αποτέλεσμα. Στο πρώτο ημίχρονο είχε τρία σουτ με καλές προϋποθέσεις που όλα κόντραραν, στο 55’ από καλή θέση για να απειλήσει είχε κακή εκτέλεση, ενώ παρότι είχε χώρους για να φανεί δεν το κατάφερε.

Βίκτωρ Κλωναρίδης: Επαιξε 65 λεπτά στο ματς και από δεξιά ταλαιπώρησε αρκετά τους αντιπάλους του. Η καλύτερη του στιγμή ήταν στο 37’ το σουτ του που έβγαλε ο Κρίστινσον, ενώ συμμετείχε και στο πρέσινγκ. Μετά από μια ώρα δεν είχε άλλα να δώσει και βγήκε.

Μάρκο Λιβάγια: Απόντος του Μάνταλου επιχείρησε να δώσει οργάνωση στο ματς της ΑΕΚ, κινούμενος μακριά από την περιοχή. Το κατάφερε ως ένα βαθμό, αλλά έτσι αφαιρέθηκε ένα επιθετικό όπλο στην αντίπαλη περιοχή. Μετά το πρώτο 30λεπτο δεν φάνηκε και έκανε αρκετά λάθη.

Εζεκίελ Πόνσε: Εδωσε πολλές μάχες και τρεξίματα, αλλά δεν φάνηκε. Σε μια φάση απείλησε την αντίπαλη περιοχή. Στο 50’ μετά την μακρινή μπαλιά του Οικονόμου, σούταρε, αλλά η μπάλα κόντραρε.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Γιάννης Γιαννιώτας: Για ακόμη ένα παιχνίδι είχε ένα μισάωρο στη διάθεση του για να δείξει… κάτι και να βοηθήσει την ΑΕΚ που τον είχε ανάγκη. Ελάχιστα πράγματα… Στο 73’ πάντως ανακόπηκε ενώ έμπαινε στην περιοχή με λανθασμένη απόφαση του Ζαχαριάδη.

Ροντρίγκο Γκάλο: Μπήκε στο 68’ αντί του τραυματία Μπακάκη. Στο 85’ είχε μια καλή εκτέλεση φάουλ που έφυγε άουτ και από εκεί και πέρα… τίποτα.

Γιώργος Γιακουμάκης: Μπήκε στο 80’ αντί του Μπογέ, αλλά δεν πρόλαβε να κάνει το οτιδήποτε στο ματς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ