Γκερέρο: «Σήμερα δείξαμε ότι μπορούμε να είμαστε αποτελεσματικοί»

Γκερέρο: «Σήμερα δείξαμε ότι μπορούμε να είμαστε αποτελεσματικοί»

Τον παράγοντα «τύχη» σχολίασε ο Μιγκέλ Γκερέρο μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Λαμίας (3-0), τονίζοντας ότι κόντρα στην ομάδα της Φθιώτιδας οι Πειραιώτες έδειξαν ότι μπορούν να είναι αποτελεσματικοί!

Ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο που σκόραρε το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού στη νίκη με 3-0 κόντρα στη Λαμία, σχολίασε την σπουδαία πρόκριση των Ερυθρόλευκων σε βάρος της Μίλαν αλλά και τους παράγοντες τύχη – αποτελεσματικότητα.

Αναλυτικά όσα σχολίασε ο Ισπανός φορ στην κάμερα της Nova:

«Παρά την μεγάλη επιτυχία της Πέμπτης έπρεπε να στραφούμε στο ελληνικό πρωτάθλημα και να είμαστε προσεκτικοί με έναν αντίπαλο που ήρθε στο γήπεδό μας για να κλειστεί. Πήραμε τους τρεις βαθμούς που ήταν υποχρέωσή μας να το κάνουμε».

Για την πρόκριση με την Μίλαν: «Ξέραμε πως μπορούσαμε να τα καταφέραμε. Από την στιγμή που το πετύχαμε είμαστε πιο δυνατοί για την συνέχεια. Έχουμε ποιότητα αλλά δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας. Έχει δείξει η ομάδα πως μπορεί να δημιουργεί ευκαιρίες, έχουμε περισσότερη ικανότητα από ό,τι χρειάζεται. Σήμερα δείξαμε ότι μπορούμε να είμαστε αποτελεσματικοί και να σκοράρουμε. Μας έλειπε η τύχη».

Για την συνύπαρξη με τον Φορτούνη: «Με την Μίλαν έπαιξα πίσω από τον Φορτούνη, σήμερα αγωνίστηκα στα άκρα. Θέλαμε να αλλάξουμε την κατάσταση γιατί είχαμε πολλούς τραυματίες και έπρεπε να καλύψουμε το κενό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ