«Είμαι πεπεισμένος πως ο ΠΑΟΚ θα κατακτήσει το νταμπλ»

«Είμαι πεπεισμένος πως ο ΠΑΟΚ θα κατακτήσει το νταμπλ»

Ο Γιώργος Τουρσουνίδης μίλησε με αισιοδοξία για τον Δικέφαλο για τη συνέχεια της σεζόν.

Ο Γιώργος Τουρσουνίδης σε δηλώσεις του στον «ARENA FM 89.4» μίλησε για τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη, αλλά αναφέρθηκε και στη συνέχεια της σεζόν εκφράζοντας την αισιοδοξία του ότι ο Δικέφαλος θα κατακτήσει φέτος και το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο!

Αρχικά για την ήττα του ΠΑΟΚ από τη ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ είπε: «Ήταν μια άσχημη βραδιά για την οικογένεια του ΠΑΟΚ. Δεν περίμενα σε καμία περίπτωση να εξελιχθεί σε τόσο κακή. Δεν είναι μόνο ότι χάθηκε η πρόκριση, αλλά αυτό που πείραξε περισσότερο τον κόσμο ήταν η εικόνα του πρώτου μέρους. Όχι ότι άλλαξε κάτι στο δεύτερο, αλλά σαν συνολική εικόνα ομάδας ήταν απαγορευτική για τον ΠΑΟΚ. Προσπαθώ αλλά δεν μπορώ να το δεχθώ, δεν μπορώ να το βάλω στο μυαλό μου, ειδικά για ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι που είναι κίνητρο για όλους τους ποδοσφαιριστές και τον κόσμο, ότι ξεχωρίζουν παιχνίδια.

Είναι τραβηγμένο όλο αυτό, αλλά αυτή την εικόνα μας έχει δείξει η ομάδα στα δυο παιχνίδια με τη Βίντι και σε αυτό με την ΜΠΑΤΕ μέσα στην Τούμπα. Δεν έδειξε ότι την ενδιαφέρει η Ευρώπη με αυτές τις εμφανίσεις. Πρέπει να είσαι μέσα σε όλους τους στόχους όταν είσαι σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. Σκοπός είναι το πρωτάθλημα, είναι το κύπελλο και η καλή πορεία στην Ευρώπη. Αυτό πρέπει να είναι το DNA κι έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται από όλους αν θέλει ο ΠΑΟΚ να γίνει μεγάλος. Απορρίπτω λοιπόν το ότι δεν θέλανε την Ευρώπη».

Για το ρόστερ του ΠΑΟΚ και τους ποδοσφαιριστές που είναι άνω των 30 ετών: «Το ότι είναι σε κάποια ηλικία μερικά από τα παιδιά και η κούραση υπάρχει, η πίεση επίσης, το μυαλό καταπονείται, πρέπει να αντιμετωπιστεί. Λένε ότι είναι καταπονημένοι και δεν μπορεί ο οργανισμός τους να το αντέξει. Δεν το δέχομαι εγώ σαν Γιώργος Τουρσουνίδης όμως. Ίσως να συμβαίνει, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε ότι ξεκίνησαν πολύ νωρίς και έπαιξαν έξι παιχνίδια σε πολύ υψηλό επίπεδο, το πρωτάθλημα είναι στην κορυφή της βαθμολογίας, σίγουρα υπάρχει πίεση και κουράζονται αρκετά οι ποδοσφαιριστές, αλλά η Ευρώπη είναι στόχος της ομάδας και χάθηκε.

Πρέπει να πέσει ο μέσος όρος ηλικίας του ρόστερ. Οι παίκτες-κλειδιά της ομάδας είναι άνω των 30 και σίγουρα υπάρχει μεγαλύτερη κούραση. Στο χέρι του ΠΑΟΚ είναι το νταμπλ και είμαι πεπεισμένος πως η ομάδα φέτος θα κατακτήσει το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Όμως από εκεί και πέρα πρέπει να αλλάξει επίπεδο το ρόστερ, γιατί θα πρέπει να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ του χρόνου. Δεν πρέπει πάντως να αδικήσουμε τις προσπάθειες των παιδιών της ομάδας».

Για την περυσινή σεζόν του ΠΑΟΚ και το τι θα δούμε μέσα στο 2019: «Πέρυσι έκαναν πάρτι στον 2ο γύρο, δεν υπήρχε άνθρωπος που έλεγε πως ο ΠΑΟΚ δεν ήταν η καλύτερη ομάδα. Τώρα που τελείωσε και η Ευρώπη, θα δούμε έναν πολύ καλύτερο ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος με διαφορά από τον Ολυμπιακό χωρίς να παίζει καλή μπάλα. Που να φορμαριστούν κιόλας οι παίκτες και χωρίς δυο ματς την εβδομάδα. Το 2019 θα δούμε μια πολύ καλύτερη και διαφορετική ομάδα. Ήταν στενάχωρο το γεγονός χθες, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να έρθει η καταστροφή. Ο μεγάλος στόχος είναι το νταμπλ και πρέπει να στηριχθεί η προσπάθεια. Πρέπει να δουλέψουν περισσότερο τα παιδιά της ομάδας και ο δρόμος είναι καθαρός για το νταμπλ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ