Φουλ για τη 13η νίκη στο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ

Φουλ για τη 13η νίκη στο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ

Ο Δικέφαλος θέλει να συνεχίσει το εντυπωσιακό σερί που έχει εντός των ελληνικών συνόρων.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει σήμερα (17/12) στις 19:30 εκτός έδρας τον Λεβαδειακό στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής και θέλει μόνο τη νίκη για να βρεθεί ξανά στο +8 από τον Ολυμπιακό στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Δικέφαλος στο φετινό πρωτάθλημα μετράει 12 νίκες και μια ισοπαλία (1-1 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι) παραμένοντας αήττητος από την αρχή της σεζόν. Για την ακρίβεια παραμένει αήττητος στις εγχώριες διοργανώσεις από τος 4 Μαρτίου 2018, όταν έχασε με 3-2 από τον Αστέρα στην Τρίπολη. Εκείνη ήταν η μοναδική του ήττα εν Ελλάδι μέσα στα γήπεδα μέσα στο 2018 (χωρίς να υπολογίζονται βέβαια τα περσινά ματς με Ολυμπιακό και ΑΕΚ που κρίθηκαν στα δικαστήρια).

Από τότε (4/3/2018) μέχρι σήμερα ο ΠΑΟΚ μετράει 21 νίκες και 2 ισοπαλίες σε 23 επίσημα ματς σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο!!!

Στο σημερινό (17/12) ματς με τον Λεβαδειακό, ο Ράζβαν Λουτσέσκου δε θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Αντρέ Βιεϊρίνια και Δημήτρη Πέλκα.

Η αποστολή του Δικέφαλου αποτελείται από τους: Ρέι, Πασχαλάκη, Μάτος, Κίτσιου, Τόσκα, Βαρέλα, Κρέσπο, Μαουρίσιο, Σάκχοφ, Βέρνμπλουμ, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Ουάρντα, Λημνιό, Πρίγιοβιτς και Ακπόμ.

Εκτός έμειναν οι Γλύκος, Σιαμπάνης, Μαλεζάς, Χατσερίντι και Καρέλης.

Η πιθανή 11άδα για το ματς με τον Λεβαδειακό θα αποτελείται από τους Πασχαλάκη, Βαρέλα, Κρέσπο, Μάτος, Τόσκα, Μαουρίσιο, Βέρνμπλουμ, Μπίσεσβαρ, Ουάρντα, Ζαμπά και Πρίγιοβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ