«Ο Ολυμπιακός λέει «ναι» στην επιστροφή Μήτρογλου με μία προϋπόθεση»

«Ο Ολυμπιακός λέει «ναι» στην επιστροφή Μήτρογλου με μία προϋπόθεση»

Σύμφωνα με την γαλλική σελίδα, Le Phocéen, ο Ολυμπιακός θέλει να αποκτήσει τον Κώστα Μήτρογλου υπό τη μορφή δανεισμού ως το τέλος της σεζόν.

Σύμφωνα με γαλλικά Μέσα, οι ιθύνοντες της Μαρσέιγ θα προσπαθήσουν να κάνουν εκκαθάριση στο υπάρχον ρόστερ, με τον Κώστα Μήτρογλου να επιστρέφει στον Πειραιά για λογαριασμό του Ολυμπιακού με τη μορφή δανεισμού.

Αρκετοί… ανεπιθύμητοι στη Μασσαλία θα οδηγηθούν προς την έξοδο. Όπως οι  Τόμας Χουμπότσαν, Γκρέγορι Σέρτιτς, Αιμέν Αμπντενούρ. Επίσης, στη γραμμή της επίθεσης, θα πρέπει να υπάρξει αλλαγή σκηνικού, με την προγραμματισμένη αγορά ενός επιθετικού και την αναμενόμενη αναχώρηση του Βαλερί Ζερμέν ή του Κώστα Μήτρογλου.

Ο πρώτος βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μονακό, ενώ ο δεύτερος είναι αρκετά δημοφιλής στη χώρα του την Ελλάδα. Σύμφωνα μάλιστα με τη Le Phocéen, ο Ολυμπιακός είναι κάτι παραπάνω από πρόθυμος να προχωρήσει στον επαναπατρισμό του 30χρονου σκόρερ … με μία προϋπόθεση.

Σύμφωνα με τους Γάλλους αυτή η προϋπόθεση είναι ο δανεισμός του Έλληνα διεθνούς στράικερ, υπό το φόβο να δεσμευτούν οικονομικά με μια μεταγραφή που δεν θα λειτουργήσει.

«Η Μαρσέιγ συμφώνησε για την ολοκλήρωση του δανεισμού του Μήτρογλου στον Ολυμπιακό, ο οποίος θα καλύπτει εξ ολοκλήρου τον μισθό του. Ένα πλεονέκτημα για τη διοίκηση της Μαρσέιγ, το οποίο θα μπορούσε έτσι να χρησιμοποιήσει για να προσπαθήσει να προσελκύσει έναν νέο σκόρερ κατά τη διάρκεια του μεταγραφικού παραθύρου του Ιανουαρίου». εξηγεί το Μέσο της Μασσαλίας. Όπως και να’χει ο σύλλογος θα αναγκαστεί να λύσει μερικά συμβόλαια για να ανοίξουν θέσεις για νέες προσθήκες. Παραμένει να δούμε αν κάποια ομάδα θα είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση αγοράς του Μήτρογλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ