Πρώτη επαφή ΠΑΟΚ – Λεβαδειακού για Ιωαννίδη

Πρώτη επαφή ΠΑΟΚ – Λεβαδειακού για Ιωαννίδη

Στο περιθώριο του αγώνα με τον Λεβαδειακό, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ συζήτησαν για τον 18χρονο σέντερ φορ, Φώτη Ιωαννίδη. Το 1.000.000 € και η επιθυμία του Δικεφάλου να αποκτήσει τους καλύτερους νέους της χώρας.

Πρόθεση του ΠΑΟΚ είναι να αποκτήσει  τους καλύτερους νέους Ελληνες ποδοσφαιριστές. Και έναν εξ αυτών αντιμετώπιζε το βράδυ της Δευτέρας. Ο λόγος, βεβαίως, για τον Φώτη Ιωαννίδη. Τον 18χρονο (10/01/2000) σέντερ φορ του Λεβαδειακού, ο οποίος έχει προκαλέσει αίσθηση με τις φετινές του εμφανίσεις και με τη σωματοδομή του και έχει μπει στο στόχαστρο όλων των μεγάλων του ποδοσφαίρου μας.

Οι Ασπρόμαυροι, λοιπόν, με αφορμή την παρουσία τους στη Λιβαδειά, φρόντισαν να πάρουν όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες για τον νεαρό ποδοσφαιριστή. Λεπτομέρειες που αφορούν, βεβαίως, τα οικονομικά ανταλλάγματα που απαιτεί ο Λεβαδειακός για να τον παραχωρήσει, αλλά και την πιθανότητα να μπει στο «πακέτο» και κάποιος ή κάποιοι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης των Βοιωτών, Γιάννης Κομπότης, δέχεται να συζητήσει τη μετακίνηση του ποδοσφαιριστή του με ένα ποσό που θα πλησιάζει το 1.000.000 €, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως είπε «όχι» σε πρόσφατη πρόταση ύψους 600.000 €, από ομάδα που δεν έχει γίνει γνωστή.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στη Λιβαδειά βρέθηκε, τόσο ο αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Μάκης Γκαγκάτσης, όσο και ο νέος αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου, Μάριο Μπράνκο. Ο οποίος είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τον ποδοσφαιριστή, αλλά και έκανε και τις σχετικές επαφές. Καθώς ο ΠΑΟΚ δεν θέλει να χάνει παίκτες που θεωρούνται ταλέντα και έχουν προοπτική σημαντικής εξέλιξης. Κάτι που φάνηκε και με τον Μελιόπουλο της Ξάνθης.

Κλείνοντας, έχει ενδιαφέρον να σημειώσουμε ότι ο Ιωαννίδης πραγματοποίησε την 11η φετινή συμμετοχή του κόντρα στον ΠΑΟΚ, ενώ έχει βρει δίχτυα δύο φορές. Υπενθυμίζουμε, δε, ότι ο Ιωαννίδης είναι γιος του παλιού ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Βασίλη Ιωαννίδη και εκπροσωπείται από τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ