Παναθηναϊκός : Οι απορίες Βιγιαφάνιες και Μολέδο προς τον Κωνσταντίνου

Παναθηναϊκός : Οι απορίες Βιγιαφάνιες και Μολέδο προς τον Κωνσταντίνου

Πως θα διασφαλιστούν τα χρήματα και τι θα γίνει με παλαιότερες οφειλές ήταν οι κυριότερες ερωτήσεις των παικτών του Παναθηναϊκού προς τον πρόεδρο της ΠΑΕ.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού άκουσαν τους Βασίλη Κωνσταντίνου και Αγησίλαο Τουμαζάτο την Πέμπτη το απόγευμα να τους μεταφέρουν την πρόταση της διοίκησης για άμεση καταβολή του 40% των οφειλομένων και το υπόλοιπο 60% στα τέλη Ιανουαρίου, όταν και θα έρθει η δόση από τη μεταγραφή του Μάρκους Μπεργκ στην Αλ Αϊν.

Οριστική απάντηση από πλευράς παικτών δεν δόθηκε, με το κλίμα πάντως να είναι θετικό στις τάξεις των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι δεν συζήτησαν όλοι μαζί για το τι θα κάνουν, όταν οι Κωνσταντίνου και Τουμαζάτος αποχώρησαν, κάτι που είναι πιθανό να γίνει σήμερα.

Κατά την ενημέρωση των παικτών, πάντως, δεν έλειψαν οι απορίες από ορισμένους ποδοσφαιριστές προς τον Βασίλη Κωνσταντίνου, που εκτελεί χρέη προέδρου της ΠΑΕ. Ο Λούκας Βιγιαφάνιες ρώτησε τον Κωνσταντίνου ποια είναι η διαδικασία της καταβολής των χρημάτων και πως θα εξασφαλιστεί η επόμενη δόση, δηλαδή εκείνη του 60% των οφειλομένων για το τέλος Ιανουαρίου, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ να του απαντά πως θα υπογράψουν χαρτιά, δίκην διακανονισμού, που θα τους εξασφαλίζει ως ένα βαθμό. Επί της ουσίας, τα χρήματα της Αλ Αϊν θα δεσμευτούν για να δοθούν στους παίκτες.

Απορία εξέφρασε και ο Ροντρίγκο Μολέδο, ο οποίος ρώτησε για συμπαίκτη του που του οφείλονται χρήματα από τον Σεπτέμβριο και την προηγούμενη δόση και αν θα καλυφθεί το ποσό, με τον Κωνσταντίνου να απαντάει θετικά και να επαναλαμβάνει πως γίνονται προσπάθειες προκειμένου οι παίκτες να είναι ικανοποιημένοι, ενώ πρόσθεσε πως αποτελούν απόλυτη προτεραιότητα για τη διοίκηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ