Ανακοίνωση των διαιτητών: «Αποχή μέχρι νεωτέρας»

Ανακοίνωση των διαιτητών: «Αποχή μέχρι νεωτέρας»

Οι διαιτητές ανακοίνωσαν κι επίσημα την απόφαση τους «γι' αποχή μέχρι νεωτέρας» μετά την επίθεση στον Θανάση Τζήλο. Αναβάλλονται τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου, με την Σούπερ Λίγκα να ενημερώνει τις ομάδες για την αναβολή

Οι διαιτητές και οι βοηθοί πρώτης κατηγορίας επισημοποίησαν, με ανακοίνωση, την απόφαση τους γι’ αποχή μετά την επίθεση στον Θανάση Τζήλο. Αυτό μάλιστα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι στην ανακοίνωση τους κάνουν λόγο «γι’ αποχή μέχρι νεωτέρας», εκφράζοντας φυσικά την συμπαράσταση τους στον συνάδελφου τους που έπεσε θύμα επίθεσης. Γίνεται βέβαια εύκολα αντιληπτό ότι μετά από τις σημερινές εξελίξεις και την επιμονή των διαιτητών για αποχή, δεν πρόκειται να διεξαχθούν τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση των διαιτητών:

«Οι διαιτητές και βοηθοί της 1ης κατηγορίας μετά την άνανδρη επίθεση κατά του συναδέλφου του Θανάση Τζήλου εκφράζουν τον αποτροπιασμό τους αλλά και την αγανάκτηση που έχει συσσωρευτεί μετά από τις επαναλαμβανόμενες επιθέσεις κατά προσώπων που υπηρετούν τη διαιτησία. Ως ελάχιστη ένδειξη συμπαράσταση στον άξιο συνάδελφό μας απέχουμε από τις αγωνιστικές δραστηριότητες μέχρι νεωτέρας.

Ευχόμαστε στον συνάδελφο περαστικά, είμαστε όλοι δίπλα του και απέναντι σε όσους προσπαθούν να μας τρομοκρατήσουν.

Διαιτητές και βοηθοί 1ης κατηγορίας».

Ενημερώνει για αναβολή η Σούπερ Λίγκα

Θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι η Σούπερ Λίγκα ξεκίνησε την ενημέρωση των ομάδων για την αναβολή των παιχνιδιών, με την Λάρισα μάλιστα να βγάζει και σχετική ανακοίνωση, η οποία αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι προ ολίγου ενημερώθηκε τηλεφωνικά από την Super League ότι η 15η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Σουρωτή αναβάλλεται, στην οποία η ΑΕΛ θα αγωνιζόταν στο Γήπεδο Καραϊσκάκης με αντίπαλο τον Ολυμπιακό».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ