Αποκάλυψη: Ο Μπα ήρθε, υπέγραψε έως το 2023, γυρίζει το καλοκαίρι

Αποκάλυψη: Ο Μπα ήρθε, υπέγραψε έως το 2023, γυρίζει το καλοκαίρι

Ο Ουσεϊνού Μπα ήρθε την Τετάρτη στην Ελλάδα, πέρασε ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2023 με τον Ολυμπιακό. Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες του deal με τον παίκτη και την Γκαζελέκ.

Η πρώτη… καλοκαιρινή μεταγραφή του Ολυμπιακού είναι γεγονός. Ο Ουσεϊνού Μπα είναι και τυπικά ποδοσφαιριστής των Πειραιωτών, όπως αποκάλυψε από χθες to10.gr. Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός αποτελεί τη νέα ανακάλυψη του τμήματος σκάουτινγκ των Πειραιωτών και υπάρχει βεβαιότητα ότι θα αποτελέσει περίπτωση ανάλογη με εκείνες των Πάπε Σισέ και Μάντι Καμαρά. Δύο ποδοσφαιριστών που ήρθαν άγνωστοι μεταξύ αγνώστων στη χώρα μας, αλλά έχουν εξελιχθεί σε δύο από τα πιο ακριβά περιουσιακά στοιχεία του συλλόγου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός ήρθε ινκόγκνιτο στην Ελλάδα το πρωί της Τετάρτης, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία μετέβη στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, για τις τελικές επαφές με τους Ερυθρόλευκους. Επαφές που ολοκληρώθηκαν πολύ γρήγορα, με τον Σενεγαλέζο κεντρικό αμυντικό να βάζει την υπογραφή του σε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2023 με τους Ερυθρόλευκους.

Με τον Ολυμπιακό να βάζει στο δυναμικό του ακόμη έναν παίκτη που θεωρείται «κλοπή», μέσα από τα χέρια των σημαντικών συλλόγων της Γαλλίας και όχι μόνο. Έναν παίκτη που βρίσκεται μόλις 2,5 χρόνια στην Ευρώπη, αλλά ήδη έχει προκαλέσει αίσθηση με τα σωματικά του προσόντα, την εντυπωσιακή του εξέλιξη. Εναν στόπερ με εξαιρετικό αριστερό πόδι και ο οποίος λογίζεται ως το επόμενο σπουδαίο μεταγραφικό πρότζεκτ των Πειραιωτών από τη Γαλλία.

Οι πληροφορίες από τη Γαλλία αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός επέλεξε να ολοκληρώσει πριν μπει το 2019 τις επαφές με την Γκαζελέκ Αζαξιό, καθώς οι εμφανίσεις του Μπα στη Λιγκ 2 είχαν προκαλέσει το ενδιαφέρον κι άλλων συλλόγων, αλλά και «ενοχλήσεις» στον σύλλογό του. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Ερυθρόλευκοι πλήρωσαν ένα ποσό κοντά στις 500.000 € για να τον κάνουν δικό τους. Οσα χρήματα, δηλαδή, είχαν πληρώσει και για την απόκτηση του Μάντι Καμαρά και Πάπε Σισέ!

Κλείνοντας, αξίζει να επαναλάβουμε ότι ο Μπα θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Γκαζελέκ έως το καλοκαίρι και από την 1η Ιανουαρίου έως τον Ιούνιο θα είναι δανεικός από τους Πειραιώτες στη Γαλλική ομάδα. Μια απόφαση που έχει να κάνει με την εξέλιξη του παίκτη. Καθώς στη γαλλική ομάδα θα πάρει δεδομένα πολλά παιχνίδια.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ