Η ΑΕΚ στα Παιδικά Χωριά SOS (vid)

Η ΑΕΚ στα Παιδικά Χωριά SOS (vid)

Λόπες, Αλμπάνης, Σβάρνας και Γαλανόπουλος έδειξαν τις ικανότητές τους στην ζαχαροπλαστική, φτιάχνοντας γλυκά για τα παιδιά που φιλοξενούνται στα Παιδικά Χωριά SOS.

Ευχάριστες στιγμές πέρασαν οι παίκτες της ΑΕΚ με τους Λόπες, Αλμπάνη, Σβάρνα και Γαλανόπουλο να νιώθουν για λίγο… ζαχαροπλάστες φτιάχνοντας σε γιορτινό κλίμα γλυκά για τα παιδιά που φιλοξενούνται στα Παιδικά Χωριά SOS.

Μαζί τους ήταν και οι Μάνταλος, Άλεφ, Μπογέ και Πόνσε, που μοίρασαν παιχνίδια στα παιδιά, συμμετέχοντας στην γιορτινή ατμόσφαιρα.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Ο Έλντερ Λόπες, ο Χρήστος Αλμπάνης, ο Στράτος Σβάρνας και ο Κώστας Γαλανόπουλος έβγαλαν για λίγο τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια, προκειμένου να φτιάξουν χριστουγεννιάτικα γλυκά για τα παιδιά στις φιλόξενες εγκαταστάσεις της ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ, χορηγού εταιρίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, τις οποίες μας παραχώρησε ο CEO της εταιρίας, κ. Μανώλης Βαβουράκης.

Ευτυχώς ή… δυστυχώς για τα παιδιά, οι κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα που έφτιαξαν με ενθουσιασμό οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ έφτασαν στα Παιδικά Χωριά SOS, συνοδευόμενα από τον αρχηγό της ομάδας, Πέτρο Μάνταλο, καθώς και τους Άλεφ Σαλντάνια, Λούκας Μπογέ, Έσε Πόνσε αλλά και τους ανθρώπους του συλλόγου, με την αποστολή της Ένωσης να μοιράζει επίσης χριστουγεννιάτικα δώρα και χαρά στα παιδιά, παίζοντας ποδόσφαιρο μαζί τους.

Η κάμερα του AEK TV, πασπαλισμένη και αυτή με τη σειρά της με ζάχαρη άχνη και καρυδόψυχα, βρέθηκε τόσο στις εγκαταστάσεις της ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ όσο και στα Παιδικά Χωριά SOS για να καταγράψει τις όμορφες αυτές στιγμές, τις οποίες μπορείτε να παρακολουθήσετε στο ακόλουθο βίντεο. Καλές γιορτές και ευτυχισμένο το 2019 για όλους!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ