Λάμπρου: «Ο ΠΑΟΚ έχει αποδείξει ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα»

Λάμπρου: «Ο ΠΑΟΚ έχει αποδείξει ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα»

Ο νεαρός επιθετικός είναι φέτος δανεικός από τον Δικέφαλο στη Φορτούνα Σιτάρντ στην Ολλανδία.

Ο Λάζαρος Λάμπρου τα είχε πάει αρκετά καλά το περασμένο καλοκαίρι στην πρώτη του προετοιμασία με τον ΠΑΟΚ, αλλά τελικά δόθηκε ξανά δανεικός (από τον 1,5 χρόνο που πέρασε στον Πανιώνιο) αυτή τη φορά στη Φορτούνα Σιτάρντ.

Ο νεαρός επιθετικός πραγματοποιεί μια πολύ καλή χρονιά στην Ολλανδία έχοντας τέσσερα γκολ και πέντε ασίστ σε 14 επίσημα ματς. Μίλησε στο «Metropolis 95.5» για την πορεία του, για τις βλέψεις του αλλά και για τον ΠΑΟΚ.

Για το ποιος είναι ο στόχος του είπε: «Για τη φετινή χρονιά καλές εμφανίσεις και καλά στατιστικά, γκολ και ασίστ».

Για τον απολογισμό των 4 γκολ και των πέντε ασίστ σε 14 παιχνίδια: «Είναι καλός απολογισμός, θα μπορούσα θεωρώ και παραπάνω αλλά είναι καλά μέχρι στιγμής».

Για τον αν έχει το μυαλό του στον ΠΑΟΚ: «Έχω το μυαλό μου στο ότι παίζω εδώ αυτή τη στιγμή, στην Ολλανδία. Φυσικά έχω τον ΠΑΟΚ, όμως τώρα προσπαθώ να είμαι συγκεντρωμένος σε αυτό που κάνω».

Για τον αν πιστεύει πως θα εξελιχθεί καλύτερα στο εξωτερικό: «Θεωρώ ότι όπου και αν είμαι πρέπει να προσπαθώ να δίνω το καλύτερο που μπορώ, ώστε να βελτιώνομαι και να κερδίζω όσα περισσότερα γίνεται. Φυσικά αν ήμουν στον ΠΑΟΚ ο πρώτος στόχος θα ήταν να παραμείνω. Η επιλογή μου να έρθω στην Ολλανδία μέχρι στιγμής, είναι πολύ καλή».

Η εικόνα που έχει για την ομάδα του ΠΑΟΚ: «Σαφώς είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, το έχει αποδείξει στον πρώτο γύρο. Νομίζω πως θα κάνει ακόμη μεγαλύτερα πράγματα, αλλά θεωρώ πως εάν συνεχίσει έτσι, δε θα έχει πρόβλημα».

Αν έχει σκεφτεί ποτέ πως θα μπορούσε να αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή: «Πιστεύω στον εαυτό μου, το έλεγα από την αρχή της προετοιμασίας, αν δείξω αυτά που ξέρω θα μπορέσω να έχω μια θέση. Θεωρώ πως έδειξα, αλλά κρίθηκε ότι ήταν καλύτερο να φύγω με δανεισμό».

Για τον αν θα επέστρεφε μετά από πρόταση τον Ιανουάριο κι αν έχει ακούσει κάτι πάνω σε αυτό: «Εξαρτάται από πολλά πράγματα, δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο. Ας γίνει πρώτα και βλέπουμε. Ότι γίνει καλό θα είναι».

Αν έχει επικοινωνία με Λουτσέσκου και με άτομα του ΠΑΟΚ: «Με έχουν καλέσει κάποιες φορές, έχουμε μιλήσει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ