Νέα σενάρια για Πρίγιοβιτς και Μπορντό

Νέα σενάρια για Πρίγιοβιτς και Μπορντό

Δημοσίευμα από το εξωτερικό επιμένει για ενδιαφέρον της Μπορντό για τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ενώ γίνεται και αναφορά στον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος θέλει να του προσφέρει νέο συμβόλαιο για να τον κρατήσει στον ΠΑΟΚ.

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς αποτελεί την αιχμή του δόρατος και φέτος στον ΠΑΟΚ, με τον Σέρβο επιθετικό να οδηγεί με τα τέρματα του τον Δικέφαλο του βορρά στην κορυφή της Super League. Ο 28χρονος φορ της ομάδας της Θεσσαλονίκης απασχολεί αρκετές ομάδες του εξωτερικού, μεταξύ των οποίων βρίσκονται τόσο σύλλογοι από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, αλλά και από τη Σαουδική Αραβία.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Mozzartsport.com, η Μπορντό επανήλθε για την απόκτηση του Πρίγιοβιτς χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάτι επίσημο. Επίσης γίνεται λόγος για ενδιαφέρον αρκετών ομάδων για τον 28χρονο, καθώς ομάδες από την Αγγλία είναι έτοιμες να κάνουν δικό τους τον παίκτη. Στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται αναφορά και στον μεγαλομέτοχο του Δικεφάλου, Ιβάν Σαββίδη ο οποίος επιθυμεί να κρατήσει τον Σέρβο στη Θεσσαλονίκη, ενώ τονίζεται πως ο ΠΑΟΚ δεν σκοπεύει να πουλήσει τον πρώτο σκόρερ του με λιγότερα από 10 εκατ. ευρώ, που είναι και η ρήτρα του.

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα αναφέρει για τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ: «Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββιδης λέγεται ότι θέλει να του προσφέρει ακόμα και νέο συμβόλαιο, με καλύτερες συνθήκες», αλλά και ότι στον Δικέφαλο, «δεν θέλουν να ακούν για πρόταση από άλλη ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ