«Θέμα καλής διαχείρισης το πρωτάθλημα για τον ΠΑΟΚ»

«Θέμα καλής διαχείρισης το πρωτάθλημα για τον ΠΑΟΚ»

Ο Στάικος Βεργέτης θεωρεί ότι ο Δικέφαλος έχει αποκτήσει ένα σημαντικό προβάδισμα για τον φετινό τίτλο.

Ο Στάικος Βεργέτης, πρώην προπονητής του Αστέρα Τρίπολης και νυν τεχνικός της Δόξας Δράμας, μίλησε στον «FAIR PLAY FM 96,1» για τον ΠΑΟΚ και τη φετινή εξέλιξη του πρωταθλήματος της Super league.

Αρχικά τόνισε: «Είναι μια άκρως ενδιαφέρουσα σεζόν γιατί υπάρχει ενδιαφέρον για όλες τις θέσεις. Αυτό προκαλεί το ενδιαφέρον στο κόσμο και πάει στο γήπεδο και κάνει το ελληνικό ποδόσφαιρο καλύτερο. Όσο περισσότεροι οι διεκδικητές τόσο το καλύτερο».

Για τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ έχει πρώτη φορά μετά από χρόνια τέτοιο προβάδισμά. Θα πρέπει να δούμε τα επίπεδα ωριμότητας της ομάδας τώρα. Θα πρέπει να αντέξουν και στην βαθμολογική αλλά και στην ψυχολογική πίεση. Έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πως θα διαχειριστεί η ομάδα αυτή την πίεση. Ο ΠΑΟΚ έχει έναν κορμό και μια πολύ καλή ομοιογένεια. Όλα αυτά του δίνουν μια παραπάνω σιγουριά σε θέμα απόδοσης. Και πλέον δεν έχει Ευρώπη».

Για τον Ολυμπιακό: «Είναι μεγάλο στοίχημα και για τον Ολυμπιακό. Δεν έχει μόνο το πρωτάθλημα αλλά και την Ευρώπη. Τα παιχνίδια που έχει είναι αρκετά δύσκολα. Είναι πολύ δύσκολο να παίζεις Πέμπτη και μετά Κυριακή. Είναι δύσκολο και σωματικά και ψυχικά».

Τα πλεονεκτήματα των δυο ομάδων: «Σίγουρα ένα θετικό είναι η αποτελεσματικότητα του Πρίγιοβιτς. Αυτό είναι ένα στοιχείο που δεν έχει ο Ολυμπιακός. Ομάρ και Μάτος είναι πάρα πολύ καλοί. Φορτούνης και Πέλκας μπορούν να δώσουν λύσεις στο κέντρο. Στην άμυνα και οι δυο είναι πολύ καλοί. Θα παίξει μεγάλο ρόλο ποιος θα εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που έχει».

Για το Αστέρας Τρίπολης- ΠΑΟΚ και την σημασία του αγώνα για τον τίτλο: «Ο ΠΑΟΚ πέρυσι έχασε το πρωτάθλημα στην Τρίπολη θεωρώ. Ο Αστέρας είναι κακός δαίμονας του ΠΑΟΚ στην έδρα του. Αλλά τώρα το παιχνίδι είναι πολύ νωρίς…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ