Ολυμπιακός : Ο Λεμονής άφησε εκτός τον Καρσελά

Ολυμπιακός : Ο Λεμονής άφησε εκτός τον Καρσελά

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Τάκης Λεμονής άφησε εκτός αποστολής τον Μεχντί Καρσελά για το ματς με τον Απόλλωνα στο Καραϊσκάκη

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα και ο προπονητής των ερυθρόλευκων, Τάκης Λεμονής ανακοίνωσε την αποστολή των πρωταθλητών Ελλάδος για την αυριανή αναμέτρηση.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πως ο κόουτς της ομάδας του λιμανιού άφησε εκτός αποστολής τον Μεχντί Καρσελά, θέλοντας προφανώς να στείλει μήνυμα στον Μαροκινό εξτρέμ των πρωταθλητών.

Το κοντράστ με τις δηλώσεις Καρσελά

Χρήζει ιδιαίτερης μνείας ότι ο Αφρικανός μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού είχε μιλήσει στη Nova και για τους στόχους του με τους ερυθρόλευκους και τη ζωή του στην Ελλάδα. Είχε μάλιστα επισημάνει την επιθυμία του όχι μόνο για κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά και για την επίτευξη πολλών γκολ για να βοηθήσει την ομάδα του.

Λίγες ώρες μετά από τις συγκεκριμένες δηλώσεις, ο Λεμονής αποφάσιζε ν’ αφήσει εκτός αποστολής τον διεθνή άσο για την αυριανή αναμέτρηση με τον Απόλλωνα.

Ο Καρσελά ήταν στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού στο παιχνίδι Κυπέλλου απέναντι στον Κισσαμικό και η εμφάνιση που πραγματοποίησε δεν ήταν καλή. Ο Λεμονής δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα του παίκτη και γι’ αυτό αποφάσισε να τον αφήσει εκτός αποστολής.

Η αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον Απόλλωνα είναι η ακόλουθη.

Μπεν, Μποτία, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ζιλέ, Καπίνο, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Μάριν, Μάρτινς, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Σεμπά, Ταχτσίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ