Βαρέλα: «Μίλησα με Σαββίδη, θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ»

Βαρέλα: «Μίλησα με Σαββίδη, θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ»

Ο δυναμικός αμυντικός από το Πράσινο Ακρωτήρι επισήμανε ότι ξεκίνησαν οι επαφές για την ανανέωση του συμβολαίου του ώστε να μείνει στον Δικέφαλο.

Ο Φερνάντο Βαρέλα είναι σταθερά από πέρυσι μεταξύ των κορυφαίων του ΠΑΟΚ. Το συμβόλαιό του λήγει το προσεχές καλοκαίρι και τις τελευταίες εβδομάδες ένα θέμα της επικαιρότητας του Δικέφαλου είναι η παραμονή του δυναμικού αμυντικού από το Πράσινο Ακρωτήρι.

Μέχρι πρότινος δεν είχαν γίνει ουσιαστικές επαφές, αλλά πριν από τον αγώνα με τον Λεβαδειακό την περασμένη Δευτέρα (17/12) είχε μια σημαντική κουβέντα για το θέμα με τον Ιβάν Σαββίδη.

Ο Βαρέλα μιλώντας στο «metrosport» αποκάλυψε ότι θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ και στην επαφή που είχε με τον μεγαλομέτοχο του Δικέφαλου φάνηκε ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή.

Συγκεκριμένα σημείωσε: «Πράγματι μιλήσαμε με τον πρόεδρο. Αυτό που μπορώ να σας πω, είναι και το πιο σημαντικό για μένα: άρχισαν οι συζητήσεις. Γνωρίζετε και εσείς πολύ καλά πως σε αυτά τα θέματα χρειάζεται χρόνος. Ο κύριος Σαββίδης μου είπε πως θέλει να μείνω στον ΠΑΟΚ και το ίδιο του είπα και εγώ. Θα υπάρξει αίσιο τέλος και θα μείνω. Αυτή την αίσθηση έχω…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ