Τα 10.000.000 € της ρήτρας και ο Γενάρης του Πρίγιοβιτς

Τα 10.000.000 € της ρήτρας και ο Γενάρης του Πρίγιοβιτς

Το ξένο ενδιαφέρον αυξάνεται για τον ασταμάτητο Πρίγιοβιτς, οι κρούσεις έχουν πολλαπλασιαστεί και όλα δείχνουν ότι σύντομα θα βρεθεί ομάδα που θα πληρώσει τη ρήτρα.

Είναι ο παίκτης που έχει πάρει από το χέρι τον ΠΑΟΚ και τον οδηγεί σε σημαντικές νίκες, προσφέροντας αφειδώς βαθμούς με τα γκολ του. Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς έχει ήδη βρει δίχτυα 15 φορές τη φετινή σεζόν (9 στο πρωτάθλημα) και αποτελεί το μεγάλο όπλο του Δικεφάλου του Βορρά, να κατακτήσει το πρώτο του πρωτάθλημα μετά από 35 χρόνια και το 3ο στην ιστορία του. Αλλά όσο ο Σέρβος σκοράρει, τόσο τα σενάρια για το μέλλον του δίνουν και παίρνουν. Με τους ενδιαφερόμενους να είναι αρκετοί, τον ΠΑΟΚ να τους… αποκρούει και τον παίκτη να τηρεί στάση αναμονής, ακόμη και ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Παρά το γεγονός ότι ο Πρίγιοβιτς έχει την ταμπέλα «not for sale» τοποθετημένη δίπλα στο όνομά του, ήδη υπάρχουν σύλλογοι από την Ευρώπη, την Αραβική Χερσόνησο και την Κίνα, που έχουν κινηθεί και έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Σύλλογοι που είναι αποφασισμένοι να καλύψουν το ποσό της ρήτρας των 10.000.000 €, που υπάρχει στο συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ.

Ποια είναι τα δεδομένα της υπόθεσης; Κατ’ αρχάς ο Πρίγιοβιτς έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2022, με ετήσιες απολαβές κοντά στο 1.500.000 €. Οικονομικά, λοιπόν, είναι καλυμμένος σε μεγάλο βαθμό. Ωστόσο, σε ηλικία 28 στα 29 (21/04/1990) δεν λέει όχι σε «κάτι καλύτερο». Είτε αυτό προέλθει από τον ΠΑΟΚ είτε από ομάδα του εξωτερικού. Από το περιβάλλον του, επιπλέον, σημειώνεται πως «…ο Πρίγιοβιτς δεν θα πει εύκολα ναι σε ομάδα από την Κίνα ή την Αραβία, εκτός κι αν τα λεφτά είναι τέτοια, που δεν μπορείς να αρνηθείς». Επίσης, τονίζεται πως «…μόνο για μεγάλο πρωτάθλημα ή κάποια μεγάλη ομάδα θα αφήσει τον ΠΑΟΚ. Και δεν θέλει να πάει σε ομάδα που θα παλεύει να σωθεί, ακόμη κι αν είναι από την Αγγλία ή την Ισπανία».

Τι θα γίνει; Αυτοί που ξέρουν επιμένουν ότι τον Ιανουάριο είναι πολύ πιθανό να φτάσει πρόταση με τη ρήτρα. Και τότε ο ΠΑΟΚ, είτε θα τον αφήσει, είτε θα του κάνει εντυπωσιακά αυξημένη αναπροσαρμογή. Που, όμως, θα διαταράξει σε μεγάλο βαθμό της οικονομικές ισορροπίες εντός ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ