Πρόταση 2.000.000 € στον ΠΑΟΚ για τον Δημήτρη Γιαννούλη

Πρόταση 2.000.000 € στον ΠΑΟΚ για τον Δημήτρη Γιαννούλη

Ο Δικέφαλος του Βορρά είπε μια φορά «όχι» στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Τι θα κάνει τώρα;

Αριστερό μπακ ψάχνει ο Ατρόμητος. Και η αναζήτηση του, δεν έρχεται φυσικά τυχαία. Οι Περιστεριώτες ξέρουν ότι για το δεύτερο μισό της σεζόν πολύ δύσκολα θα μπορούν να υπολογίζουν στην πολύτιμη βοήθεια του Δημήτρη Γιαννούλη. Του 23άχρονου μπακ που εδώ και μιάμιση σεζόν είναι κάτι σαν σημείο αναφοράς για εκείνους (50 ματς, 14 ασίστ!).

Ο νεαρός ανήκει στον ΠΑΟΚ. Όπως ο Ουάρντα που πέρσι πρόλαβε και έγινε Πρίγκιπας της Δυτικής όχθης πριν επιστρέψει στην Τούμπα. Όπως ο Κουλούρης που με 11 γκολ στην φετινή Σούπερ Λιγκ αποτελεί τον κορυφαίο στράικερ του πρωταθλήματος. Όπως ο Χατζηισαϊας που με τη σειρά του είναι «βράχος» για την ομάδα του Κάναντι.

Θα ήταν ιδανικό για τους Περιστεριώτες να μπορούν να τους κρατήσουν. Δεν αποφασίζουν όμως εκείνοι. Και κάπως έτσι; Είπαμε είναι στην αγορά για αριστερό μπακ. Διότι ο ΠΑΟΚ τον Γιαννούλη όπως φαίνεται είναι έτοιμος να τον παραχωρήσει σε ομάδα του εξωτερικού. Πριν από έναν-ενάμιση μήνα οι Θεσσαλονικείς σκέφτονταν σοβαρά να τον επαναφέρουν και εκείνον πίσω στη Τούμπα μιας και αναζητούσαν παίκτη «πίσω» από τον πολύ Βιεϊρίνια. Η ιδέα αυτή όμως δεν προχωρά. Και αυτό γιατί φαίνεται πως ο 23άχρονος μπορεί αφενός να φέρει στην ομάδα ένα πολύ καλό ποσό, αφετέρου να κάνει ένα βήμα παραπάνω στην καριέρα του. Δεν θέλουν οι άνθρωποι του Δικεφάλου να του κόψουν τον δρόμο από τη στιγμή που οι ίδιοι ψάχνουν απλά ένα back up τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Θέλουν να του επιτρέψουν να συνεχίζει να παίζει, σε μια συγκυρία που έχει φτάσει πλέον ως την εθνική ομάδα.

Η πρώτη πρόταση που έφτασε για τον νεαρό μπακ του ΠΑΟΚ, ήταν από το Ζάγκρεμπ και τη Ντιναμό. Κάπου 1,5 εκατ ευρώ. Ο Δικέφαλος την απέρριψε. Πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή τη στιγμή ο Μάριο Μπράνκο έχει άλλη πρόταση για τον Γιαννούλη. Των 2 εκατ ευρώ. Άγνωστο αν πρόκειται και πάλι για τη Ντιναμό ή για κάποια άλλη ενδιαφερόμενη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ