Μιρτσέα Λουτσέσκου: «Ο Ραζβάν κάνει τιτάνια προσπάθεια στην Ελλάδα»

Μιρτσέα Λουτσέσκου: «Ο Ραζβάν κάνει τιτάνια προσπάθεια στην Ελλάδα»

Ο πολύπειρος τεχνικός και πατέρας του Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για τη δουλειά που κάνει ο Ρουμάνος προπονητής στον ΠΑΟΚ και τόνισε ανυπομονεί να συναντήσει και να τον σφίξει στην αγκαλιά του.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου πραγματοποιεί εξαιρετική δουλειά στον ΠΑΟΚ και πρόσφατα η εφημερίδα  της πατρίδας του, «Gazeta Sporturilor», τον ανέδειξε ως κορυφαίο Ρουμάνο τεχνικό για το 2018.

Η βράβευση του προπονητή του Δικεφάλου χαροποίησε ιδιαίτερα τον πάτερα του και ομοσπονδιακό τεχνικό της Τουρκίας, Μιρτσέα, ο οποίος έχει έρθει πολλές φορές στην Ελλάδα για να παρακολουθεί από κοντά αγώνες του ΠΑΟΚ.

Ο πολύπειρος προπονητής έκανε δηλώσεις σε Μέσο της Ρουμανίας, στο οποίο αναφέρθηκε στην πολύ καλή δουλειά που κάνει ο γιος του στον Δικέφαλο και τόνισε ότι ανυπομονεί να συναντηθεί μαζί του και να τον σφίξει στην αγκαλιά του.

«Αλήθεια; Είναι επίσημο; Δεν μπορείτε να συνειδητοποιήσετε το πόσο είμαι χαρούμενος, γιατί γνωρίζω την τιτάνια προσπάθειά του στην Ελλάδα και επειδή ξέρω ότι είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα, ας μην ξεχνάτε ότι τώρα αναβλήθηκε η τελευταία αγωνιστική του έτους», ανέφερε αρχικά.

Ο πολύπειρος Μιρτσέα βρίσκεται στην Ιταλία και μάλιστα τόνισε χαρακτηριστικά ανυπομονεί να συναντηθεί με τον γιο του, προκειμένου να τον συγχαρεί από κοντά: «Περιμένω να τον δω από κοντά, να τον κοιτάξω στα μάτια και να τον σφίξω με αγάπη στην αγκαλιά μου», κατέληξε, μιλώντας στην ιστοσελίδα «gsp.ro».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ