Πράσινος… Αγιος Βασίλης ο Καμπετσής  (pic)

Πράσινος… Αγιος Βασίλης ο Καμπετσής (pic)

Ο νεαρός επιθετικός του Τριφυλλιού χαρίζει σε έναν τυχερό φίλαθλο μια φανέλα του Παναθηναϊκού με όλες τις υπογραφές των «πράσινων» παικτών.

Μια φανέλα του Παναθηναϊκού με τις υπογραφές όλων των παικτών του Γιώργου Δώνη χαρίζει ο Αργύρης Καμπετσής, με τον νεαρό επιθετικό του Τριφυλλιού να διενεργεί διαγωνισμό στην προσωπική του σελίδα του στο Instagram.

Ο 19χρονος ντύθηκε… Αγιος Βασίλης και καλεί τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό του, με έναν τυχερό να κερδίζει ένα πολύ ωραίο δώρο.

Ο Καμπετσής στην περιγραφή της ανάρτησης εξηγεί λεπτομερώς τον τρόπο που θα λάβουν μέρος οι φίλοι του Τριφυλλιού στον διαγωνισμό, ενώ η κλήρωση θα γίνει στις 8 Ιανουαρίου.

Δείτε την ανάρτησή του:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

My XMAS Gift for you…🎄🎁 ☘️Μια μοναδική φανέλα υπογεγραμμένη απ’ όλους τους παίκτες του @fcpanathinaikos 🎅🏽Μπες στην κλήρωση (8/1) για να την κάνεις δικιά σου με τρία απλά ΒΗΜΑΤΑ 👉Follow @argiris_kampetsis ✅Tag 3 friends σε κάθε comment 👍Like στο Post ———————— ΟΡΟΙ -Ένας νικητής σε κλήρωση που θα γίνει 8/1/2019 -Όσα περισσότερα comment (tag) περισσότερες οι πιθανότητες (σε κάθε comment διαφορετικά tag) -Ο διαγωνισμός για την φανέλα ξεκίνησε στις 24/12 και στο FB! #kampetsis #panathinaikos #christmasgift #giveaway #diagonismos #paofc2018_19 ☘️🎄🎅🏽🎁

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Αργύρης Καμπετσής (@argiris_kampetsis) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ