Ιωσηφίδης: «Ο φετινός ΠΑΟΚ δικαιούται το νταμπλ!»

Ιωσηφίδης: «Ο φετινός ΠΑΟΚ δικαιούται το νταμπλ!»

Ο Κώστας Ιωσηφίδης ευχήθηκε οι παίκτες του σημερινού ΠΑΟΚ να σπάσουν το ρεκόρ των τεσσάρων τίτλων που έχει με την ομάδα.

Ο Κώστας Ιωσηφίδης κατέχει ένα μοναδικό ρεκόρ στην ιστορία του ΠΑΟΚ: είναι ο μόνος άνθρωπος που έχει κατακτήσει τέσσερις τίτλους με τον ποδοσφαιρικό Δικέφαλο καθώς ήταν παρόν στα Κύπελλα του 1972 και του 1974 και στα πρωταθλήματα του 1976 και του 1985.

Ο παλαίμαχος άσος ευχήθηκε ο φετινός ΠΑΟΚ να κατακτήσει το νταμπλ και να… σπάσει το δικό του ρεκόρ, μιλώντας στην κάμερα του PAOK TV.

Αρχικά τόνισε:

-Υπάρχουν παίκτες στην ομάδα που έχουν ήδη δύο τίτλους και αν πάνε όλα καλά στο τέλος της τρέχουσας χρονιάς μπορεί να φτάσουν τους τέσσερις τίτλους! Πως αισθάνεστε που μπορεί να σπάσει το ρεκόρ σας;

«Χαίρομαι ιδιαίτερα και μακάρι να πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο. Μακάρι να σπάσει το ρεκόρ μου, γιατί αυτά τα παιδιά και αυτή η ομάδα πραγματικά το δικαιούνται, το αξίζουν και πρέπει να το κατακτήσουν».

-Πως βιώσατε το περσινό πρωτάθλημα;

«Όπως το βίωσαν όλοι. Ότι μας το κλέψανε στα χαρτιά, γιατί δεν βγήκαν στο γήπεδο να παίξουμε να διεκδικήσουμε αυτό που μας άξιζε. Πάντοτε το ίδιο ήταν. Θα είμαι λίγο αυστηρός με τις ομάδες της Αθήνας, αλλά πάντοτε όλα λειτουργούσαν για αυτούς και όχι για την περιφέρεια. Ο ΠΑΟΚ εκείνης της εποχής που έπαιζα κι εγώ είχε χτυπήσει το κατεστημένο και διεκδίκησε πολλά πρωταθλήματα και Κύπελλα».

-Ποιο είναι το στοιχείο που κάνει μια ομάδα πρωταθλήτρια;

«Αυτό ξεκινάει από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, που δίνει σιγουριά, έχει λυμένα όλα τα προβλήματα. Όταν ο ποδοσφαιριστής δεν έχει πρόβλημα, μπορεί να μπει να παίξει ελεύθερα στο γήπεδο. Νιώθουν πολύ όμορφα, έχουν ομοιογένεια, είναι για δεύτερη χρονιά η ίδια ομάδα σχεδόν και για αυτό τα αποτελέσματα είναι καλά είναι νικηφόρα και έτσι πιστεύω ότι θα συνεχίσει αυτή η ομάδα στο ίδιο μοτίβο».

-Πιστεύετε ότι ο Ευρωπαϊκός αποκλεισμός θα λειτουργήσει αρνητικά;

«Δεν θα φέρει μειονεκτήματα, αυτό έδειξαν τα παιδιά στο ματς με τον Λεβαδειακό. Ήταν ένα άσχημο συμβάν, αλλά ανέκαθεν φαίνεται ότι δεν μπορούσαμε και δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε ταυτόχρονα τρία πράγματα στην ομάδα».

-Επηρεάζει την ομάδα η… εμμονή για το πρωτάθλημα;

«Μέχρι στιγμής φαίνεται ότι δεν έχει επηρεαστεί και δεν πρέπει να επηρεαστεί. Πρέπει να είναι το κάθε παιχνίδι αυτό που τους απασχολεί και αν όλα πάνε καλά στο τέλος θα είναι δίκαια πρωταθλητές».

Δείτε αναλυτικά όλα όσα είπε ο Κώστας Ιωσηφίδης στο παρακάτω video:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ