Στις 3 Ιανουαρίου στην Ελλάδα για την ΑΕΚ ο Κρίστισιτς

Στις 3 Ιανουαρίου στην Ελλάδα για την ΑΕΚ ο Κρίστισιτς

Ο Νεμάντ Κρίστισιτς θα καταφθάσει την Ελλάδα την Πέμπτη, 3 Ιανουαρίου, προκειμένου να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο 3,5 ετών με την ΑΕΚ.

Η μεταγραφή του Νέμαντ Κρίστισιτς από τον Ερυθρό Αστέρα στην ΑΕΚ θεωρείται δεδομένη, καθώς οι Κιτρινόμαυροι τα έχουν βρει τόσο με τον 28χρονο όσο και με τη σερβική ομάδα, πράγμα το οποίο ανακοινώθηκε μάλιστα από τους Σέρβους το μεσημέρι της Τετάρτης (26/12).

Ο Σέρβος μέσος αναμένεται να καταφθάσει στην Ελλάδα και να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο 3,5 ετών την Πέμπτη, 3 Ιανουαρίου, όταν φυσικά θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και θα παρουσιαστεί. Μιλώντας δε στους οικείους του, ο Κρίστισιτς επιβεβαίωσε τη συμφωνία με την Ένωση, η οποία θα καταβάλει το ποσό των 500.000 ευρώ στον Ερυθρό Αστέρα για την απόκτησή του.

Ο Κρίστισιτς έχει φορέσει επίσης τις φανέλες των Σλαβές, Σαμπντόρια, Μπολόνια και ΟΦΚ Βελιγραδίου, ενώ είναι διεθνής με την εθνική Σερβίας. Το συμβόλαιό του με την ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς έληγε τον Ιούνιο του 2019, τη στιγμή που έχει προλάβει να καταγράψει 63 εμφανίσεις και 6 γκολ από το καλοκαίρι του 2017, όταν και αποκτήθηκε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ