Επιστρέφουν το Σάββατο οι ερυθρόλευκοι στο Ρέντη

Επιστρέφουν το Σάββατο οι ερυθρόλευκοι στο Ρέντη

Οι παίκτες του Ολυμπιακού γυρίζουν στις προπονήσεις το απόγευμα του Σαββάτου και ο Μαρτίνς… ετοιμάζει πρόγραμμα με φουλ ένταση. Επιστρέφει άμεσα και ο Λάζαρος και θα είναι στην διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού συνεχίζουν ν’ απολαμβάνουν τις μέρες των εορτών καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς τους είχε δώσει έξι μέρες άδεια για να ξεκουραστούν τα Χριστούγεννα. Οι ερυθρόλευκοι έχουν «ραντεβού» το Σάββατο το απόγευμα στο Ρέντη, καθώς το πρόγραμμα περιλαμβάνει προπόνηση στις εγκαταστάσεις της ομάδας του λιμανιού.

Μάλιστα αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο 48χρονος τεχνικός του Ολυμπιακού περιμένει… πως και πως τους παίκτες του καθώς έχει ξεκαθαρίσει πως μετά τις μέρες της ξεκούρασης υπάρχει σκληρή δουλειά.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι ο Πορτογάλος προπονητής των πειραιωτών έχει προγραμματίσει διπλές προπονήσεις για Κυριακή και Δευτέρα και η γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι η ένταση των προπονήσεων θα είναι στο… κόκκινο.

Επίσης ο προπονητής των πειραιωτών έχει ενημερώσει τους παίκτες του πως το πρόγραμμα περιλαμβάνει προπόνηση και την μέρα της πρωτοχρονιάς. Κανείς πάντως δεν μπορεί ν’ αποκλείσει το ενδεχόμενο να δώσει τελικά ρεπό ο Μαρτίνς στους παίκτες του την πρώτη μέρα του χρόνου.

Ο έμπειρος τεχνικός του Ολυμπιακού δίνει πολύ μεγάλη σημασία στο πρόγραμμα των προπονήσεων, ειδικά μετά από άδεια στους παίκτες και γι’ αυτό τον λόγο άλλωστε αποφάσισε να γίνουν διπλές προπονήσεις την Κυριακή και την Δευτέρα.

Το σημαντικό για τον προπονητή της ομάδας του λιμανιού είναι ότι ο Χασάν έχει ήδη ξεκινήσει προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα πριν φύγουν οι ερυθρόλευκοι με άδεια, ενώ άμεσα θα είναι στην διάθεση του Πορτογάλου και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Ο διεθνής εξτρέμ των ερυθρόλευκων αναμένεται να μπει τις επόμενες μέρες στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας και θα είναι όπως όλα δείχνουν στην διάθεση του Μαρτίνς για το παιχνίδι Κυπέλλου απέναντι στην Ξάνθη.

Είναι λοιπόν πολύ μεγάλη υπόθεση για τον Πορτογάλο προπονητή των πειραιωτών ότι επιστρέφουν δύο παίκτες που μπορούν να προσφέρουν πολλά, καθώς το πρόγραμμα θα είναι «φορτωμένο» το επόμενο διάστημα και ο Μαρτίνς θέλει να έχει όσο το δυνατόν περισσότερες επιλογές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ