Συμφωνία του ΟΦΗ με τον Κώστα Γιαννούλη

Συμφωνία του ΟΦΗ με τον Κώστα Γιαννούλη

Ο Κώστας Γιαννούλης θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΟΦΗ, αφού ο 31χρονος αριστερός μπακ συμφώνησε με τους Κρητικούς και θα φτάσει στο Ηράκλειο την Πέμπτη (27/12) για να υπογράψει ως ελεύθερος.

Ο Κώστας Γιαννούλης συμφώνησε με τον ΟΦΗ και την Πέμπτη (27/12) αναμένεται να φτάσει στο Ηράκλειο, προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιό του και να ανακοινωθεί από τους Κρητικούς.

Ο 31χρονος αριστερός μπακ είχε υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Πάφο τον περασμένο Αύγουστο, λίγο αφότου έμεινε ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης. Ωστόσο, μόλις ένα μήνα αργότερα, έμεινε ελεύθερος για προσωπικούς λόγους και από την κυπριακή ομάδα, έχοντας πραγματοποιήσει μόνο μία συμμετοχή και μάλιστα ως βασικός, στο εντός έδρας παιχνίδι της 1ης Σεπτεμβρίου με αντίπαλο την Ανόρθωση (1-1).

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης σε Ολυμπιακό, Πανιώνιο, Φωστήρα, Πιερικό, Ατρόμητο, Ηρακλή και Κολωνία, ενώ γαλουχήθηκε ποδοσφαιρικά στον Βατανιακό. Με τη φανέλα των Αρκάδων ο Έλληνας αμυντικός πραγματοποίησε 73 εμφανίσεις στη διάρκεια της τριετίας 2015 – 2018 και στη Super League έχει καταγράψει συνολικά 222 εμφανίσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ