ΑΕΚ : Στη λίστα και ο Μπρους του Εργοτέλη – Τσεκάρει ακόμη έναν από Ελλάδα

ΑΕΚ : Στη λίστα και ο Μπρους του Εργοτέλη – Τσεκάρει ακόμη έναν από Ελλάδα

Ο Γκανέζος χαφ του Εργοτέλη, Άλμπερτ Μπρους, είναι στη λίστα της ΑΕΚ για τη θέση του αμυντικού μέσου.

Η ΑΕΚ βρίσκεται εν μέσω μεταγραφικής περιόδου και τσεκάρει ποδοσφαιριστές για την ενίσχυση της. Είτε για άμεσα, είτε για το καλοκαίρι. Έτσι ο 28χρονος Σέρβος μέσος, Νέναντ Κρίστιτσιτς, είναι ο πρώτος που έρχεται στην ΑΕΚ για να βοηθήσει άμεσα στον άξονα, ενώ ο Άνελ Σαμπανάτζοβιτς έχει συμφωνήσει και θα αποκτηθεί το προσεχές καλοκαίρι. Ωστόσο, οι κιτρινόμαυροι εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις παικτών.

Ο 21χρονος Σενεγαλέζος χαφ, Αλιού Ντιένγκ, και ο 22χρονος συμπατριώτης του, Αλί Ντομ, είναι στη λίστα για τη δεύτερη μεταγραφή χαφ τον Γενάρη, αν και στην ΑΕΚ έχουν ρίξει… εσχάτως ματιές και στην Ελλάδα. Κάπως έτσι, στο πλαίσιο της επαφής που έχουν με τον Εργοτέλη μετά την υπόθεση με τον Κάιπερς (παρά το άσχημο αποτέλεσμα), στην ΑΕΚ τσεκάρουν και την περίπτωση του Άλμπερτ Μπρους του Εργοτέλη (14 ματς, 1 γκολ φέτος).

Ο 25χρονος Γκανέζος αμυντικός χαφ των Κρητικών είναι μια καλή περίπτωση που εξετάζεται για την θέση του «κόφτη», μιας και με τον Εργοτέλη υπάρχει… ανοιχτή γραμμή μετά την υπόθεση Κάιπερς. Και ήδη ο Γιάννης Ιατρούδης (14 ματς, 6 γκολ, 2 ασίστ φέτος) είναι προ των πυλών της ΑΕΚ και στο πλαίσιο αυτό εξετάζεται και ο Μπρους. Μένει να φανεί αν γίνει κίνηση άμεσα ή… μεταφερθεί το ενδιαφέρον για το προσεχές καλοκαίρι.

Από την Κρήτη αναφέρουν ότι οι επαφές είναι προχωρημένες και τονίζεται ότι σύντομα θα γίνει κίνηση εκ μέρους των Πρωταθλητών, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται. Τέλος, υπάρχουν οι πληροφορίες ότι η ΑΕΚ εξετάζει ακόμη μια περίπτωση ποδοσφαιριστή από την Ελλάδα. Και αφορά την θέση των αμυντικών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ