Μαχαμάτ : «Χάρη στον Καρεμπέ είχα πάει στον Πλατανιά»

Μαχαμάτ : «Χάρη στον Καρεμπέ είχα πάει στον Πλατανιά»

Την άποψη του Κριστιάν Καρεμπέ προτού έρθει στην Ελλάδα για χάρη του Πλατανιά είχε ζητήσει ο Αζράκ Μαχαμάτ.

Ο Αζράκ Μαχαμάτ αποκάλυψε ότι προτού έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Πλατανιά το 2014, είχε ζητήσει τη γνώμη του Κριστιάν Καρεμπέ. Ο 29χρονος μέσος ήθελε προφανώς να συλλέξει πληροφορίες για την ομάδα των Χανίων και ειδικά για το ελληνικό πρωτάθλημα προτού υπογράψει. Έτσι, διάλεξε τον σύμβουλο στρατηγικής του Ολυμπιακού για να τον συμβουλέψει περί αυτού.

Ο Γαλλοαφρικανός πρώην αμυντικός μέσος των Πλατανιά, Λεβαδειακού και Τρικάλων σε δηλώσεις του στη γαλλική ιστοσελίδα Footballski.fr επεσήμανε πως ο Καρεμπέ αποτέλεσε καθοριστικό παράγοντα για την απόφασή του να αγωνιστεί στη χώρα μας. Συνολικά με τη φανέλα του Πλατανιά ο διεθνής με την Εθνική Τσαντ αγωνίστηκε από το 2014 μέχρι τις αρχές του 2016. Σημείωσε 36 εμφανίσεις χωρίς να πετύχει γκολ.

Αμέσως μετά πήρε μεταγραφή στον Λεβαδειακό με τον οποίο έπαιξε μόλις σε 11 παιχνίδια. Στα μέσα της περσινής σεζόν, ο Μαχαμάτ δοκίμασε την τύχη του στα Τρίκαλα με τα οποία έκανε 10 συμμετοχές.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μαχαμάτ:

Για το πως ήρθε στην Ελλάδα και τον Πλατανιά: «Μίλησα με τον θείο μου και τον ατζέντη μου. Ζητήσαμε πληροφορίες από τον Κριστιάν Καρεμπέ που είναι και τώρα στον Ολυμπιακό. Ήξερε και ξέρει το ελληνικό πρωτάθλημα πολύ καλά. Ρώτησα για το εάν υπάρχουν καθυστερήσεις στις πληρωμές και την οργάνωση. Ο Καρεμπέ μου είπε το ΟΚ. Και για την οργάνωση και για την ζωή εκεί. Έτσι πήγα στην Ελλάδα και λόγω του Καρεμπέ καθώς μόλις άκουσα τα λόγια του δεν δίστασα να υπογράψω στον Πλατανιά. Αφότου άκουσα τα λόγια του πήγα στην Ελλάδα».

Για την ατμόσφαιρα στα ελληνικά γήπεδα: «Θα βρεις πολύ καλή ατμόσφαιρα στο γήπεδο και την εξέδρα. Οι οπαδοί ακολουθούν παντού τις ομάδες τους. Ήμασταν σαν ένα μικρό χωριό αλλά είχαμε κόσμο. Όταν παίζαμε εκτός βρίσκαμε τρομερή ατμόσφαιρα. Στον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό ή την ΑΕΚ. Κάποιοι οπαδοί έμοιαζαν με αυτούς της Σεντ Ετιέν. Ωραία ατμόσφαιρα να παίξεις και καλές εμπειρίες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ