Συνέντευξη Τύπου του Νταμπίζα το Σάββατο

Συνέντευξη Τύπου του Νταμπίζα το Σάββατο

Ο Νίκος Νταμπίζας θα μιλήσει το Σάββατο (29/12) στις 12:30 στους εκπροσώπους του Τύπου για όλα τα θέματα που αφορούν τον Παναθηναϊκό. Από τις κινήσεις στα μεταγραφικά, μέχρι τις ανανεώσεις των συμβολαίων και τα όσα διαδραματίζονται σε διοικητικό επίπεδο.

Τα χαρτιά του θα ανοίξει ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Νίκος Νταμπίζας, το μεσημέρι του Σαββάτου (29/12) στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Συγκεκριμένα, ο 45χρονος θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις 12:30 το μεσημέρι στο ΟΑΚΑ, στην οποία αναμένεται να αναφερθεί σε όλα τα θέματα που αφορούν το Τριφύλλι. Από τις κινήσεις στα μεταγραφικά, τις ανανεώσεις των συμβολαίων, την εικόνα της ομάδας όλο αυτό το διάστημα, μέχρι και τα όσα διαδραματίζονται σε διοικητικό επίπεδο.

Πρωτίστως, θα κάνει έναν απολογισμό του πρώτου γύρου των Πράσινων. Θα μιλήσει για τα θετικά, τα αρνητικά και το τι θα ήθελε να κυλήσει διαφορετικά. Κατόπιν, θ’ αναφερθεί και στα μεταγραφικά σενάρια και θα θελήσει να περάσει τα δικά του μηνύματα για την κατεύθυνση που ακολουθείται από τον ίδιο και τον Γιώργο Δώνη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ