«Το βελγικό σκάνδαλο έχει παγώσει τις συζητήσεις του Παϊρότζ με τον Παναθηναϊκό»

«Το βελγικό σκάνδαλο έχει παγώσει τις συζητήσεις του Παϊρότζ με τον Παναθηναϊκό»

Δημοσίευμα κορυφαίας ρουμανικής ιστοσελίδα κάνει λόγο για ανοιχτό σενάριο εμπλοκής του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ με την Ντινάμο Βουκουρεστίου και υποστηρίζει πως το σκάνδαλο στο βελγικό ποδόσφαιρο είναι ο λόγος που έχουν «παγώσει» οι συζητήσεις του Ταϊλανδού με τον Παναθηναϊκό.

Η ιστοσελίδα Gazeta Spurturilor προχώρησε σε αποκαλύψεις που, αν μη τι άλλο, έρχονται να περιπλέξουν ακόμα περισσότερο την κατάσταση που επικρατεί σε διοικητικό επίπεδο στον Παναθηναϊκό.

Σε θέμα στο οποίο καταπιάνεται με την Ντινάμο Βουκουρεστίου και το σενάριο που κάνει λόγο για επενδυτή προερχόμενο από το Βέλγιο, με συνδετικό κρίκο τον νυν προπονητή της ομάδας, Μιρτσέα Ρέντνιτς, η κορυφαία αθλητική ιστοσελίδα της Ρουμανίας αναφέρεται και στο λόγο για τον οποίο έχει «παγώσει» η αγορά του Παναθηναϊκού από τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ.

Το δημοσίευμα ξεκινά με αναφορές στους αμφιλεγόμενους ατζέντηδες που δραστηριοποιούνται στο Βέλγιο και ενδέχεται να ασχοληθούν (και) με την Ντινάμο, Πίνι Ζάχαβι και Φάλι Ραμαντάνι, που είχαν φέρει τον Ρέντνιτς στη Μουσκρόν από τον Δεκέμβριο του 2016 μέχρι τον Φεβρουάριο του 2018.

Το ρεπορτάζ καταπιάνεται με την εμπλοκή των δύο τελευταίων στο σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει στο βελγικό ποδόσφαιρο περί φοροδιαφυγής και ξεπλύματος χρήματος, στο οποίο η Μουσκρόν του Παϊρότζ είχε βρεθεί στο στόχαστρο των Αρχών, και τονίζει πως αυτά ακριβώς τα γεγονότα έχουν επιφέρει το μπλοκάρισμα των διαπραγματεύσεων με τον Γιάννη Αλαφούζο για την ανάληψη της διοικητικής ηγεσίας των Πράσινων.

Τονίζεται πως «στην πραγματικότητα η Μουσκρόν εξακολουθεί να ελέγχεται από τον Ζάχαβι», που αποτελεί στενό συνεργάτη του Ταϊλανδού επιχειρηματία. Μάλιστα, σε ερώτηση που απευθύνθηκε προς τον Ρέντνιτς από την Gazeta για χάρη του συγκεκριμένου ρεπορτάζ, σχετικά με το αν ο υποψήφιος επενδυτής της Ντινάμο που θα έρθει από το Βέλγιο είναι ο Παϊρότζ, απάντησε ότι «δεν μπορώ να σας πω τώρα. Γνωρίζετε πώς είναι. Λες κάτι και υπονοείται κάτι άλλο. Είναι κάποιος φίλος μου, που ήταν και αφεντικό μου». Και προφανώς, έριξε κι άλλο λάδι στη φωτιά.

Ο ιδιοκτήτης της Ντινάμο αναζητά αγοραστή για την ιστορική ομάδα της Ρουμανίας το τελευταίο διάστημα, έχοντας θέσει τιμή πώλησης τα 6.000.000 ευρώ. Αυτά, την ώρα που ο Παϊρότζ βρίσκεται σε διαδικασία απεμπλοκής από τη Μουσκρόν, μην έχοντας όμως επισημοποιήσει τη συμφωνία με το Τριφύλλι και εσχάτως μένοντας αποστασιοποιημένος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ