Στο «μάτι του κυκλώνα» η Μουσκρόν του Παϊρότζ (vid)

Στο «μάτι του κυκλώνα» η Μουσκρόν του Παϊρότζ (vid)

Μια εκ των δύο αναμετρήσεων που εξετάζονται (κατ' επιβεβαίωση) από τη γενική εισαγγελία στο σκάνδαλο του βελγικού ποδοσφαίρου, είναι εκείνη της Μουσκρόν με την Εουπέν, την περίοδο που ο Παϊρότζ Πεϊμπονγκσάρντ βρισκόταν ένα βήμα από το να αναλάβει τα διοικητικά ηνία.

Όσο οι ώρες περνούν τόσο περισσότερες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας σε σχέση με το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει στο βελγικό ποδόσφαιρο. Τα ΜΜΕ της χώρας κάνουν λόγο για ακόμα πιο συνταρακτικές εξελίξεις τις προσεχείς ημέρες, ωστόσο και στη διάρκεια της Πέμπτης (11/10) έχουν γίνει γνωστές νέες λεπτομέρειες, μία εκ των οποίων αφορά άμεσα τη Μουσκρόν.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το ενδεχόμενο ύπαρξης στημένων ματς, λοιπόν, η γενική εισαγγελία του Βελγίου έχει επιβεβαιώσει δύο που εξετάζονται ως υποψήφια προς χειραγώγηση. Το ένα είναι το Έουπεν – Μουσκρόν, στο οποίοι οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 4-0, αποτέλεσμα το οποίο οριστικοποίησε τον υποβιβασμό της Μέχελεν την τελευταία αγωνιστική (30η) του βελγικού πρωταθλήματος της σεζόν 2017-2018. Ο Παϊρότζ Πεϊμπονγκσάρντ βρισκόταν σε διαδικασία ανάληψης της διοικητικής ηγεσίας της Μουσκρόν εκείνο το διάστημα, με το εν λόγω παιχνίδι να διεξάγεται στις 11 Μαρτίου.

Ο λόγος που εμπλέκεται η αναμέτρηση της Μουσκρόν με την Έουπεν είναι πρώτον το γεγονός ότι οριστικοποίησε τον υποβιβασμό της Μέχελεν και δεύτερον η εξαιρετική σχέση που φέρεται να διατηρεί η διοίκηση της πρώτης με τον Μοτζί Μπαγιάτ, ο οποίος παρουσιάζεται να υποκινούσε τα νήματα μαζί με τον άλλο μάνατζερ που δραστηριοποιείται στο βελγικό ποδόσφαιρο, Ντέγιαν Βελίκοβιτς. Δεν έχει γίνει σαφές αν υπάρχει κάποια άλλη ένδειξη, ή και απόδειξη, στα χέρια της εισαγγελίας ως προς την εμπλοκή της Μουσκρόν.

Η Έουπεν είχε την ευκαιρία να σώσει τον εαυτό της και να μην υποβιβαστεί αντί της Μέχελεν, και το πέτυχε με εκκωφαντικό τρόπο, σκοράροντας τέσσερις φορές στο τελευταία 20λεπτο του αγώνα με τη Μουσκρόν. Όσο για το άλλο παιχνίδι που εξετάζεται δεδομένα, αυτό είναι το Άντβερπ – Έουπεν (2-0).

Δείτε τα στιγμιότυπα του Έουπεν – Μουσκρόν:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ