Ανακοίνωσε Γιαννούλη ο ΟΦΗ

Ανακοίνωσε Γιαννούλη ο ΟΦΗ

Η κρητική ομάδα επισημοποίησε τη συνεργασία της με τον 31χρονο μπακ, που επιστρέφει στην Σούπερ Λίγκα μετά το πέρασμά του από την Κύπρο και την Πάφο.

Ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ είναι και επίσημα ο Κώστας Γιαννούλης. Ο 31χρονος μπακ συμφώνησε σε όλα με την κρητική ομάδα και υπέγραψε μέχρι το καλοκαίρι του 2021. Η ομάδα του Ηρακλείου το απόγευμα της Παρασκευής ανακοίνωσε την απόκτησή του, με τον έμπειρο άσο να επιστρέφει στη Σούπερ Λίγκα μετά το πέρασμά του από την Κύπρο και την Πάφο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κώστα Γιαννούλη, με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2021.

Ο έμπειρος αμυντικός, γεννήθηκε στις 9 Δεκεμβρίου 1987 στην Κατερίνη και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Βατανιακό Κατερίνης. Έπειτα από ένα σύντομο πέρασμα που έκανε σε Πανιώνιο και Φωστήρα, φόρεσε 27 φορές τη φανέλα του Πιερικού στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η σεζόν 2007-08 τον βρήκε στη Θεσσαλονίκη, όπου έμεινε για τρία χρόνια αγωνιζόμενος για τον Ηρακλή (60 συμμ.), ενώ το 2010 μετακόμισε στην Κολονία. Τα επόμενα 3,5 χρόνια έγινε κάτοικος Περιστερίου, φορώντας τα χρώματα του Ατρόμητου(114 συμμ. 2 γκολ). Τον Ιανουάριο του 2015 πήρε μεταγραφή για τον Ολυμπιακό και το φινάλε της σεζόν τον βρήκε πρωταθλητή με τους “ερυθρόλευκους”. Από το 2015 ως το 2018 έπαιξε για τον Αστέρα Τρίπολης (87 συμμ. 1 γκολ), ενώ μέχρι πριν λίγες μέρες φορούσε τη φανέλα της Πάφου στην Κύπρο.

Στις 15 Νοεμβρίου 2011 χρίστηκε διεθνής με την Εθνική ομάδα ανδρών, δίνοντας το παρών στην αρχική ενδεκάδα του φιλικού αγώνα με τη Ρουμανία, υπό τις οδηγίες του Φερνάντο Σάντος. Στα προκριματικά του Euro 2016 της Γαλλίας είχε τέσσερις κλήσεις από τους Ομοσπονδιακούς τεχνικούς Κλαούντιο Ρανιέρι και Κώστα Τσάνα.

Ο Κώστας Γιαννούλης αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ και στην ομάδα μας θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 18.

Κώστα καλώς όρισες στην οικογένεια του ΟΦΗ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ