ΑΕΚ: Διστακτικός ο Ουζουνίδης για Κονέ

ΑΕΚ: Διστακτικός ο Ουζουνίδης για Κονέ

Η πολύμηνη απραξία του Παναγιώτη Κονέ φέρνει έντονο δισταγμό στον Μαρίνο Ουζουνίδη -«Ανοιχτη» η προοπτική της επόμενης σεζόν.

Ο Παναγιώτης Κονέ είναι στη λίστα των παικτών που τσεκάρει η ΑΕΚ για την ενίσχυση της, αλλά όπως αναφέραμε και χθες από το «to10», πολύ δύσκολα θα προχωρήσει η περίπτωση του έμπειρου μέσου στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Ο 30χρονος χαφ εδώ και επτά μήνες ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, ενώ δεν έκανε προετοιμασία σε ομάδα μετά την λήξη του δανεισμού του στην ΑΕΚ από την Ουντινέζε. Αυτό σημαίνει ότι έχει μείνει πολύ πίσω σε αγωνιστικό επίπεδο και δεν μπορεί η περίπτωση του να αφορά τις δύο θέσεις των μέσων που «καίγεται» να καλύψει η ΑΕΚ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο Κονέ θα χρειαστεί τουλάχιστον 1-2 μήνες προσαρμογής, κάτι που δεν επιτρέπει στην ΑΕΚ να τον εντάξει στα άμεσα μεταγραφικά της πλάνα. Για αυτό και ο δισταγμός του Μαρίνου Ουζουνίδη για την περίπτωση του, μιας και δεν είναι… αύριο έτοιμος να παίξει και να βοηθήσει όπως πχ ο Νέναντ Κρίστιτσιτς. Ωστόσο, το όνομα του θα παραμείνει στα υπόψιν ενόψει καλοκαιριού και με την προοπτική της επόμενης χρονιάς.

Σε περίπτωση που η ΑΕΚ κινηθεί για τον Κονέ, η απόκτηση του θα ενταχθεί στο πλάνο για την επόμενη χρονιά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ