Το «όχι» του Πρίγιοβιτς στους Κινέζους

Το «όχι» του Πρίγιοβιτς στους Κινέζους

Η Κινέζικη Γκουανγκζού Εβεργκράντε κατέθεσε επίσημη πρόταση 10 εκατ. € στον ΠΑΟΚ, καλύπτοντας την ρήτρα, με τον Πρίγιοβιτς ωστόσο να απαντάει αρνητικά. Σκέψεις στον ΠΑΟΚ για αναπροσαρμογή στον συμβόλαιο του Σέρβου με μεγαλύτερη ρήτρα.

Ήταν θέμα χρόνου να κατατεθεί, ιδιαίτερα από τους Κινέζους, πρόταση ύψους 10 εκατ. € για την απόκτηση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Η Κινέζικη Γκουανγκζού Εβεργκράντε, σύμφωνα με δημοσιεύματα, καλύπτει την ρήτρα που είχε βάλει ο Δικέφαλος στο συμβόλαιο του για την απόκτηση του Σέρβου επιθετικού. Στον ποδοσφαιριστή προσφέρουν ετησίως το ποσό των 4,5 εκατομμυρίων ευρώ για συμβόλαιο διάρκειας 4,5 ετών. Ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να πράξει κάτι, καθώς ήταν στο χέρι του Πρίγιοβιτς αν θα την αποδεχόταν ή όχι.

Ο 28χρονος επιθετικός απάντησε αρνητικά, στο μεγάλο συμβόλαιο που του πρότειναν οι Κινέζοι, δείχνοντας πως πρώτων δεν θέλει να φύγει τώρα από τον ΠΑΟΚ και δεύτερον δεν το συγκινεί η προοπτική να φύγει από την Ευρώπη. Πάντως οι άνθρωποι της Γκουανγκζού Εβεργκράντε δεν το βάζουν κάτω και υπάρχει ένα ενδεχόμενο να επιστρέψουν προσφέροντας περισσότερα χρήματα στον Πρίγιοβιτς που μπορεί να φτάσουν μέχρι και τα 5 εκατ. €.

Στον ΠΑΟΚ, βλέποντας πως υπάρχει το ενδεχόμενο να χαθεί ο παίκτης, ακόμα και τώρα σκέφτονται πολύ σοβαρά να αναπροσαρμόσουν το συμβόλαιο του. Ο Ιβάν Σαββίδης και οι συνεργάτες σκοπεύουν να τους αυξήσουν τις ετήσιες αποδοχές, αλλά και να μπει μια μεγαλύτερη ρήτρα αποδέσμευσης. Με την επιστροφή του παίκτη στη Θεσσαλονίκη θα γίνει συνάντηση με τον Μάριο Μπράνκο για να ξεκαθαρίσει πλήρως το θέμα και να μην μπει σε «πειρασμούς» ο παίκτης, από τις δελεαστικότατες προτάσεις που δέχθηκε τις τελευταίες ημέρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ