Ολυμπιακός: Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι Ερυθρόλευκοι (vid)

Ολυμπιακός: Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι Ερυθρόλευκοι (vid)

Τα… κεφάλια μέσα στο μεγάλο λιμάνι, με τους παίκτες να επιστρέφουν στις προπονήσεις μετά τη μίνι άδεια που τους είχε δώσει ο Πέδρο Μαρτίνς – Δείτε βίντεο από την προπόνηση.

Τα… κεφαλιά μέσα στο μεγάλο λιμάνι, με τους παίκτες να επιστρέφουν στις προπονήσεις μετά τη μίνι άδεια που τους είχε δώσει ο Πέδρο Μαρτίνς – Δείτε βίντεο από την προπόνηση.

Διακοπές τέλος στον Ολυμπιακό! Οι Ερυθρόλευκοι μετά τη μίνι άδεια που τους είχε δώσει ο Πέδρο Μαρτίνς, επέστρεψαν στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη και ξεκίνησαν τη δουλειά ενόψει των δύσκολων αναμετρήσεων που ακολουθούν σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Οι ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών πέρασαν τις εορτές με τις οικογένειές τους και γέμισαν τις μπαταρίες τους ενόψει του… Γολγοθά. Το απόγευμα του Σαββάτου οι παίκτες του Ολυμπιακού πήγαν στο Ρέντη και έκαναν την πρώτη τους προπόνηση μετά τις διακοπές .

Το «παρών» στο Ρέντη έδωσε φυσικά και ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ, ο οποίος μάλιστα ανάρτησε στα social media και βίντεο από την προπόνηση των Ερυθρόλευκων.

Δείτε την ανάρτησή του:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Back to work!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christian Karembeu (@christiankarembeu98) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ