«Στην Ελλάδα για ιατρικά ο Σολδάνο»

«Στην Ελλάδα για ιατρικά ο Σολδάνο»

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα «sinmordaza», ο 24χρονος επιθετικός τις επόμενες ώρες θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει στον Ολυμπιακό.

Ολοένα και πληθαίνουν τα δημοσιεύματα στην Αργεντινή για τον Φράνκο Σολδάνο και τον Ολυμπιακό, με την ιστοσελίδα «sinmordaza» να αναφέρει ότι ο Αργεντινός επιθετικός τις επόμενες ώρες θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει στους Πειραιώτες.

Οι Λατινοαμερικάνοι στο ρεπορτάζ τους επισημαίνουν ότι οι Ερυθρόλευκοι τα έχουν βρει σε όλα με την Ουνιόν Σάντα Φε και ο 24χρονος στράικερ θα ταξιδέψει στην Ελλάδα για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

«Ο Φράνκο Σολδάνο φεύγει για τον Ολυμπιακό και την Ελλάδα. Οι δύο σύλλογοι έχουν συμφωνήσει σε όλα και ο Σολδάνο θα συνεχίσει οριστικά την καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα. Σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενες ώρες ο Σολδάνο θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο», αναφέρει χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ της η εν λόγω ιστοσελίδα.

Το δημοσίευμα έρχεται μια ημέρα μετά τις αποκαλύψεις των Αργεντινών ότι ο πρόεδρος της Ουνιόν Σαντα Φε σταμάτησε τα… παιχνίδια και επέστρεψε στην αρχική συμφωνία με τους Πειραιώτες. Πάντως, όπως διαβάστε νωρίτερα από to10.gr, μέχρι στιγμής από τον Ολυμπιακό δεν αναφέρεται το παραμικρό για τον 24άχρονο στράικερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ