Η πρώτη του Μασούρα και ο Σολδάνο

Η πρώτη του Μασούρα και ο Σολδάνο

Στον Ρέντη το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού. Για συμφωνία των Ερυθρόλευκων με την Ουνιόν Σάντα Φε λένε στην Αργεντινή.

Επιστροφή στη δράση για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Οι Ερυθρόλευκοι επέστρεψαν από την εξαήμερη άδεια τους και το απόγευμα έκαναν την πρώτη τους προπόνηση στον Ρέντη. Ανάμεσα στα πρόσωπα που είχε στη διάθεση του ο Πέδρο Μαρτίνς; Και ο Γιώργος Μασούρας.

Ο 25άχρονος winger που επί της ουσίας μόλις προστέθηκε στην εξίσωση για τους Πειραιώτες. Στην προπόνηση ήταν και ο Σεμπά, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει κάτι παραπάνω. Ο Ολυμπιακός έχει τα δικαιώματα του Βραζιλιάνου αλλά δύσκολα θα τον εμπιστευθεί για το δεύτερο κομμάτι της σεζόν. Αφενός διότι δεν έχει διαθέσιμη θέση ξένου, αφετέρου διότι ουσιαστικά αυτόν τον καιρό υπάρχει ανοιχτή συζήτηση για την απόκτηση ενός ακόμη winger. Θα πρέπει ο Σεμπά να πείσει τον Μαρτίνς και την ίδια στιγμή να ανοίξει θέση ξένου. Άρα… δύσκολο.

Αντίθετα για τον Φράνκο Σολδάνο αν χρειαστεί δεν θα υπάρχει αντίστοιχο πρόβλημα. Ο 24άχρονος Αργεντινός σέντερ φορ θυμίζουμε πως έχει κοινοτικό (Ιταλικό) διαβατήριο και θα του φανεί χρήσιμο αν έχουν βάση τα ρεπορτάζ από την Αργεντινή που κάνουν λόγο για συμφωνία. Όχι του παίκτη με τον Ολυμπιακό, γιατί αυτή είναι «κλειδωμένη» καιρό τώρα. Για συμφωνία των Ερυθρόλευκων με την Ουνιόν Σάντα Φε. Σύμφωνα με τους Λατινοαμερικάνους λοιπόν οι δύο πλευρές τα «ξαναβρήκαν». Αυτά όμως όπως καταλαβαίνει κάθε ψύχραιμος παρατηρητής είναι σχετικά όταν κουβεντιάζεις για μια μεταγραφή απευθείας από την Αργεντινή, την Βραζιλία κλπ. Και πριν από λίγες ημέρες συμφωνία υπήρχε και τελικά ο Λουίς Σπαν, ο πρόεδρος της Ουνιόν τα άλλαξε όλα προβάλλοντας νέες απαιτήσεις.

Από τον Ολυμπιακό δεν αναφέρεται το παραμικρό για τον 24άχρονο Σολδάνο. Η μοναδική τοποθέτηση είναι εκείνη της Πέμπτης με την οποία γίνονταν γνωστό ότι οι Πειραιώτες αποσύρουν το ενδιαφέρον τους. Κάτι που έκαναν το καλοκαίρι την εποχή που μιλούσαν με τον Γουίλιαν Αράο και την Φλαμένγκο. Κάτι που έκαναν και για τον Γιασίν Μερία όταν μιλούσαν με την Σφαξιέν της Τυνησίας. Η πρώτη «απόσυρση» ήταν και οριστική. Η δεύτερη έγινε… μεταγραφή. Τι θα συμβεί στην περίπτωση του Σολδάνο; Θα το μάθουμε μόνο με τις… υπογραφές!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ