«Οριστικό: Η Ουνιόν πούλησε τον Σολδάνο στον Ολυμπιακό» (vids)

«Οριστικό: Η Ουνιόν πούλησε τον Σολδάνο στον Ολυμπιακό» (vids)

Οριστική συμφωνία για τον 24άχρονο στράικερ. Ποιος παίκτης αντικαθιστά τον Matador στο ρόστερ της Ουνιόν

Δεδομένο. Δίχως… «αν» και «ίσως». Με ενημέρωση που φαίνεται πως πηγάζει από την ίδια την Ουνιόν Σάντα Φε. Ένα deal που στέλνει στον Ολυμπιακό τον Φράνκο Σολδάνο. Τον 24άχρονο Αργεντινό στράικερ τον οποίο οι Ερυθρόλευκοι παρακολουθούν «στενά» εδώ και έναν χρόνο.

Πριν από λίγο λοιπόν τόσο το έγκυρο και διεθνές foxsports όσο και η SOY deportes «ανακοίνωσαν» την πώληση του Σολδάνο στους Ερυθρόλευκους. Η Αργεντινίκη ιστοσελίδα μάλιστα αναφέρει πως η Ουνιόν Σάντα Φε ετοιμάζεται ήδη ένα μέρος των χρημάτων που θα πάρει από τον Ολυμπιακό να τα διαθέσει για την απόκτηση του Γουόλτερ Μπου από την Εσπόρτε Κλούμπε Βιτόρια.

Με βάση το ρεπορτάζ τους; Ο Ολυμπιακός συνολικά μπορεί να δώσει στην Ουνιόν Σάντα Φε ως και 1,2 εκατ δολάρια (ουσιαστικά 1 εκατ ευρώ). Τα net χρήματα της μεταγραφής είναι της τάξης των 800.000 δολαρίων και προβλέπονται δύο μπόνους των 200.000 ευρώ. Το ένα αφορά στην πιθανή συμμετοχή του Σολδάνο στο 75% των ματς που θα δώσουν οι Ερυθρόλευκοι μέσα στο 2019 και το δεύτερο σε ενδεχόμενη πρόκριση του Ολυμπιακού στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Παράλληλα και εκείνοι επιβεβαιώνουν ότι η Ουνιόν Σάντα Φε διατηρεί ποσοστό σε ενδεχόμενο μεταπώλησης. Ένα διόλου ευκαταφρόνητο 15% σε πιθανή μεταγραφή του Σολδάνο από τον Ολυμπιακό σε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα.

Όλα αυτά για έναν ποδοσφαιριστή που μέσα Απρίλη ήταν ελεύθερος. Που θα μπορούσε να υπογράψει από τώρα ως ελεύθερος για το καλοκαίρι. Που η Ουνιόν Σάντα Φε δεν είχε καν το 100% των δικαιωμάτων του (το 25% ανήκει στον ίδιο τον παίκτη). Είναι καλός παίκτης όμως ο Σολδάνο. «Μια από τις φυσιογνωμίες του πρωταθλήματος της Αργεντινής» όπως τον αποκαλεί το FOXsports στο ρεπορτάζ του.

Ο 24άχρονος σέντερ φορ αναμένεται για ιατρικές εξετάσεις στην Αθήνα, και για την υπογραφή του σε συμβόλαιο 4 χρόνων. Οι ετήσιες αποδοχές του (με βάση τα όσα γράφουν στην Αργεντινή) ξεκινούν από τις 400.000 ευρώ.

Δείτε τον εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ