Η ΑΕΚ ψάχνει τον δικό της «Καμαρά»

Η ΑΕΚ ψάχνει τον δικό της «Καμαρά»

Ειλημμένη η απόφαση της ΑΕΚ να βρει 6άρι νεαρό, ταλαντούχο και εξελίξιμο, ακολουθώντας τον δρόμο που χάραξε ο Ολυμπιακός. Συνεργασία με πρόσωπο-κλειδί για τη γαλλική και αφρικανική αγορά.

Ο Ολυμπιακός βρήκε τον Πάπε Σισέ. Εν συνεχεία βρήκε τον Μάντι Καμαρά. Και τώρα έκλεισε για το καλοκαίρι και τον Ουσεϊνού Μπα. Τρεις νεαροί Αφρικανοί ποδοσφαιριστές από τη Ligue 2, τη δεύτερη κατηγορία του γαλλικού ποδοσφαίρου. Αγνωστοι στο ευρύ κοινό. Αγνωστοι ακόμη και στους περισσότερους «ειδήμονες» της γαλλικής αγοράς. Αλλά πλέον (ειδικά οι δύο πρώτοι) περιουσιακά στοιχεία δεκάδων εκατομμυρίων. Αλλά και σημαντικά αγωνιστικά κεφάλαια για την ομάδα του Πειραιά, καθώς έχουν εξελιχθεί σε βασικά στελέχη της 11άδας.

Αποτέλεσμα; Ολοι οι έτεροι «μεγάλοι» να αναζητούν τους δικούς τους «Καμαρά». Με την ΑΕΚ να κινείται περισσότερο στα βήματα του Ολυμπιακού, έχοντας δώσει συγκεκριμένες… οδηγίες για τον παίκτη που θέλει να αποκτήσει. Σύμφωνα με πληροφορίες οι Κιτρινόμαυροι έχουν αποφασίσει ότι το 6άρι που θα αποκτηθεί θα πρέπει να είναι της λογικής «Καμαρά». Το πολύ 21-22 ετών, με λίγα χρήματα, αλλά με πολύ μεγάλα περιθώρια εξέλιξης και εκτόξευσης της υπεραξίας.

Δεν είναι τυχαίο ότι η ΑΕΚ επέλεξε να κινηθεί για τον Αλιού Ντιένγκ, αλλά και για τον Αλί Ντομ, το ενδιαφέρον για τον οποίο αποκάλυψε to10.gr. Δεν είναι τυχαίο ότι μπήκε σε μονοπάτια… γαλλικά, με σκοπό να βρει το δικό της «μαύρο διαμάντι». Καθώς μπορεί ο Ολυμπιακός να έκανε την αρχή, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι οι υπόλοιποι θα μείνουν άπραγοι και δεν θα μπουν στο κόλπο.

Πάντως, εκείνο που έχει σημασία να αναφέρουμε είναι ότι η ΑΕΚ έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με μάνατζερ και ανθρώπους που έχουν πολύ καλή γνώση της γαλλικής, αλλά και της αφρικανικής αγοράς. Διότι καλές είναι οι προθέσεις, αλλά εάν δεν έχεις κάποιον να σου βρει τους καλούς παίκτες, τότε τα πράγματα είναι δύσκολα. Με τις ίδιες πληροφορίες να αναφέρουν ότι οι Κιτρινόμαυροι έχουν ενεργοποιήσει… παλιούς γνωστούς στο συγκεκριμένο κομμάτι, θέτοντας ως βασική προϋπόθεση, για να μακροημερεύσει η συνεργασία τους, την εχεμύθεια…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ