Αποκλειστικό: Αλί Ντομ, το άλλο… μισό του Κρίστισιτς για την ΑΕΚ

Αποκλειστικό: Αλί Ντομ, το άλλο… μισό του Κρίστισιτς για την ΑΕΚ

Η Ένωση χτύπησε την πόρτα της Ρεμς για τον box to box Σενεγαλέζο, που θυμίζει… Μαντί Καμάρα

O Νέναντ Κρίστισιτς είναι στην κορυφή της μεταγραφικής ατζέντας της ΑΕΚ, και οι ώρες μοιάζουν «αφιερωμένες» στην προσπάθεια απόκτησης του. Το διοικητικό συμβούλιο του Ερυθρού Αστέρα συνεδριάζει σήμερα για αυτόν τον λόγο, ο 28άχρονος μέσος έχει συμφωνήσει με την πρωταθλήτρια Ελλάδας και το μόνο που λείπει πια είναι να τα βρουν και οι δύο ομάδες για την ολοκλήρωση του deal.

Παρά ταύτα υπενθυμίζουμε, πως η Ένωση δεν αναζητά έναν κεντρικό χαφ για το 2019 ρόστερ της. Θέλει να προσθέσει και δεύτερο στις επιλογές του Μαρίνου Ουζουνίδη. Κάποιον που να συμπληρώνει τις ικανότητες του Κρίστισιτς. Το άλλο του… μισό. Και αυτό φαίνεται πως η ΑΕΚ το εντόπισε στη Γαλλία. Στο ρόστερ της Ρεμς και στο πρόσωπο του Αλί Ντομ. Του 22άχρονου box to box που το προφίλ και οι συστάσεις του παραπέμπουν σε μια περίπτωση «κοντά» σε αυτή του Μαντί Καμαρά του Ολυμπιακού.

Αριστεροπόδαρος, με μπόι στο 1.89 και μεγάλη ικανότητα και στα δύο κομμάτια του παιχνιδιού. Καλός ανασταλτικά, αλλά και δημιουργός ο Σενεγαλέζος που φέτος έχει 11 συμμετοχές στη League 1 (μόλις οι 3 όμως ως βασικός). Καθόλου εύκολη περίπτωση αν αναλογιστεί κανείς τα χαρακτηριστικά και την ηλικία του. Η ΑΕΚ όμως ασχολείται σοβαρά με την περίπτωση του. Έχει ήδη κάνει μια πρώτη απόπειρα προσέγγισης της Ρεμς και όπως φαίνεται πρόκειται για μια υπόθεση που έχει… δρόμο μπροστά. Γιατί ο Ντομ είναι πολύ ψηλά στην κιτρινόμαυρη λίστα.

O Σενεγαλέζος προέκυψε από τα τμήματα υποδομής της Ρεμς και έχει συμμετοχές στην πρώτη ομάδα από το 2015, σε ηλικία 18 ετών. Συνολικά έχει αγωνιστεί 68 φορές στο ιδιαίτερο ποδοσφαιρικό περιβάλλον της Γαλλίας. Πέρσι συνέβαλλε τα μέγιστα στην επιστροφή της Ρεμς στην κατηγορία των μεγάλων (26 συμμετοχές, 2 γκολ). Φέτος οι περισσότερες συμμετοχές του είναι σαν καθαρός «αμυντικός χαφ» σε διάταξη τριών στη μεσαία γραμμή. Δείχνει λοιπόν πραγματικά να ταιριάζει στο προφίλ της αναζήτησης της ΑΕΚ. Και ηλικιακά. Και συνδυαστικά με ότι η Ένωση «έχει» και ότι θέλει να προσθέσει στο παιχνίδι της, με την απόκτηση του Κρίστισιτς.

Εννοείτε πως από το περιβάλλον της Ένωσης, δεν διαρρέει κανείς το παραμικρό για την συγκεκριμένη υπόθεση. Οι πληροφορίες έρχονται από τη Γαλλία, και επιμένουν πως πρόκειται για μια υπόθεση αρκετά σοβαρή. Τόσο που να αναμένεται με ενδιαφέρον η συνέχεια αυτής της μεταγραφικής ιστορίας…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ