ΠΑΟΚ: 100αρίζει ο Βαρέλα

ΠΑΟΚ: 100αρίζει ο Βαρέλα

Ο Φερνάντο Βαρέλα, είναι μια ανάσα από το να φτάσει τις 100 συμμετοχές με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Αυτό πιθανότατα θα γίνει στην αναμέτρηση με την Παναχαϊκή. Από κοντά και ο Σάκχοφ που μετράει 96 συμμετοχές.

Στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό, ο Φερνάντο Βαρέλα, κατέγραψε την 99η συμμετοχή του με την φανέλα του Δικεφάλου.

Ο δυναμικός αμυντικός θέλει ακόμη μια συμμετοχή για να φτάσει τις 100 και να βάλει το όνομα του στο κλειστό… κλάμπ των παικτών του ΠΑΟΚ, που έχουν τριψήφιο αριθμό συμμετοχών με την ασπρόμαυροι φανέλα από 100 και πάνω εμφανίσεις ως παίκτες του Δικεφάλου.

Στην πρώτη του χρονιά στην Τούμπα έκανε 39 συμμετοχές πετυχαίνοντας ένα γκολ. Τη δεύτερη του χρονιά 36 εμφανίσεις και ένα γκολ, ενώ μέχρι στιγμής έχει παρουσία σε 24 παιχνίδια, αλλά δύο τέρματα. Έτσι λοιπόν θα γίνει ο τρίτος ποδοσφαιριστής που θα ακολουθήσει τον Λέο Μάτος και τον Χοσέ Κρέσπο, που με την σειρά τους ξεπέρασαν την φετινή σεζόν τις 100 συμμετοχές, ως παίκτες του Δικεφάλου.

Από κοντά και ο Εβγέν Σάκχοφ που μετράει 96 συμμετοχές. Ο Ουκρανός που βρίσκεται από το καλοκαίρι του 2016 στην Τούμπα, έχει 49 παρουσίες στο πρωτάθλημα στο οποίο έχει πετύχει 7 τέρματα. Στο κύπελλο μετράει 21 συμμετοχές με 8 γκολ και οι 26 στην Ευρώπη με 1 γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ